Özel İdare yatırımları denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Özel İdare yatırımları denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 14:21

Özel İdare yatırımları denetlendi

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-TOKAT İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Özel İdare tarafından Artova, Sulusaray, Yeşilyurt ilçelerinde yapılan spor tesislerinde incelemede bulundu.
Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar Artova, Sulusaray, Yeşilyurt ilçeleri  ile Çamlıbel Beldesine yapılan tesisleri gezerek yerinde incelemelerde bulundu. İlçelerde yapılan spor tesisleri ile ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Dizer, ''İl Özel İdaresi olarak tüm imkanlarımızla gençlerimizin yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda gençlerimizin gününüz şartlarında uluslararası standartlarda yapılan spor tesisleri ile ilgi duydukları branşlarda en iyi şekilde çalışma yapmaları için Artova İlçemizde sentetik saha, prefabrik soyunma odaları, Yeşilyurt İlçemizde kapalı halı saha prefabrik soyunma odaları, Sulusaray İlçelerimizde spor salonu ile Çamlıbel Beldemizde kapalı halı saha ve soyunma odaları yapım işlerimizde İl Özel İdare bütçemizden toplamda 3,500,000 TL tutarında ödenek sağlayarak, tesislerimizi İlçe gençliğimizin ve halkımızın hizmetine sunduk. İl Özel İdaresi olarak İl Merkez ve İlçelerimize yapılacak olan yatırımlarımız program dahilin de devam edecek'' dedi.
Sporun tabana yayılması konusunda tesisleşmenin önemini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ise, ''Sporun, sporcunun ve gençliğin adresi olan bir kurum olarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde alanlarında uzmanlaşmış personellerimizle birlikte gençlerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bizlere her zaman destek olan Tokat Valiliğimize, İlimiz Milletvekillerine, İl Özel İdaremize, İl Genel Meclis Üyelilerimize, İlçe İl Genel Meclis Üyelerimize,  şahsım, kurumum ve İlimiz gençliği adına teşekkür ediyorum’'' şeklide konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!