Özel hastanede 48 kişiye daha iş

Güncelleme Tarihi:

Özel hastanede 48 kişiye daha iş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 15:55

Özel hastanede 48 kişiye daha iş

Haberin Devamı

ÇALIŞMA ve İş Kurumu (İŞKUR) Osmaniye İl Müdürlüğü ile Özel Sevgi Hastanesi arasında imzalanan sözleşme ile 48 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında işe başladı. 

Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü'nde, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altnunkaynak, İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyun, Özel Sevgi Hastanesi yönetim kurulu başkanı Veli Velipaşaoğlu ve İş ve Meslek Danışmanı Murat Işık’ın katıldığı toplantıda taraflar arasında protokol imzalandı.
İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, sosyal devlet anlayışının altını çizerek çalışmak isteyen herkese iş bulmaya çalıştıklarını ve bunun İŞKUR’un meslek edindirme kursları, işbaşı eğitim programları gibi faaliyetlerle gerçekleştirilerek Osmaniye'de işsizlik sorununa daha kalıcı ve somut adımlarla güzel bir çizgi yakaladıklarını vurguladı. Gündüz işyeri ziyaretleri düzenleyerek işverenler ile görüşüp devletin İŞKUR faaliyetleri ve teşvikleri ile beraber kurs ve eğitim programlarıyla; gece ise ev ziyaretleri gerçekleştirerek işi olmayan vatandaşları meslek sahibi yaptıklarını belirten Altunkaynak, öncelikli hedeflerinin Osmaniye’deki işsizlik sorununun minimize edilmesi olduğunu belirtti.
Özel Sevgi Hastanesi yönetim kurulu başkanı Veli Velipaşaoğlu ise İŞKUR’un son yıllarda atağa geçtiğini ve bunun yansımaları olarak Osmaniye ekonomisine büyük katkılar sağladığını, istihdam ettikleri 48 kişiyle beraber sağlık alanında kaliteli hizmet anlayışıyla büyüme trendini daha da genişleteceklerini kaydetti.

OSMANİYE, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!