Özel Harekat'tan gövde gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Özel Harekattan gövde gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 13:05

İSTANBUL Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği tatbikatı İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan denetledi. Tatbikatta, Ejder ve Kobra tipi araçlar ve helikopterden atış yapıldı. Özel Harekat'ın 2017 yılında 2 bin 6 operasyona katıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Özel Harekat Şube Müdürlüğünün eğitimi kapsamında; helikopterle takviye kuvvetlerinin araziye indirilmesi, metruk bina operasyonlarıyla ilgili yaklaşımlar, hava destekli keşif ve gözleme faaliyetleri, polis savunma teknikleri gösterildi. Tatbikat sürecinde, Ejder ve Kobra zırhlı araçlar ve helikopterden otomatik makineli tüfeklerle de atışlar yapıldı.

Özel Harekattan gövde gösterisi
Başarılı geçen tatbikat sonrasında konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Sizlere bu eğitimi bu duruşu, tavrı, benim öz güvenimi iki katına çıkardı. Bu memleketle ilgili kötü düşünen insanlar hiç kusura bakmasın. Sizler var olduğunuz sürece bu memlekette hiçbir kötü şey olmaz. Bu ciddiyetle bu vatan sevgisiyle, devlet sevgisiyle, arkadaş sevgisiyle aynı şekilde devam ederek, bu tavrı koyduğunuz sürece, hiçbir şer odağına şans yok. Bizim görev alanımız İstanbul buradaki huzurun, muhafızı ve bekçisi bizleriz”dedi.

Haberin Devamı

Özel Harekattan gövde gösterisi
Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2017 yılında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde bin 149, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile 574, Asayiş Şube Müdürlüğü ile 196, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile 79, Mali Polis ile 4 Siber Polisi ile 4 olmak üzere 2 bin 6 operasyona katıldığı belirtildi.

Özel Harekattan gövde gösterisi

Özel Harekattan gövde gösterisi

BAKMADAN GEÇME!