(Özel Haber) Elindeki Bıçak İle İntihar Etmek İstedi

Güncelleme Tarihi:

(Özel Haber) Elindeki Bıçak İle İntihar Etmek İstedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 09:46

KAYSERİ'DE İNTİHARA TEŞEBBÜS

Kayseri’de, bir şahıs elinde bulunan bıçakla kale surlarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık iki saat intihar girişiminde bulunan şahıs sivil polis memuru tarafından etkisiz hale getirdi.
Edinilen bilgilere göre, Melikgazi ilçesine bağlı Düvenönü meydanında gerçekleşen olayda elinde bıçak bulunan Emre isimli şahıs iddiaya göre psikolojik bunalıma girerek kale surlarına çıktı. Elindeki bıçak ile vücudunun çeşitli yerlerine zarar veren şahısı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 155, 110 ve 112 ekipleri sevk edildi. Ayrıca psikolog Hanım Demirbaş’da şahsın ikna edilmesi için olay yerine çağrıldı. Olay yerine ulaşan ekipler uzun uğraşlar ile kale surlarında bulunan şahsı ikna etmeye çalıştı.
Psikolog Hanım Demirbaş itfaiye merdivenine sivil polis memuru ile binerek şahıs ile görüşerek intihar girişiminden vazgeçirmeye çalıştı. Şahıs elindeki bıçağı cebine koyarak psikolog Demirbaş’a sıkıntılarını anlattı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonrası şahıs psikolog ile konuştuğu sırada sivil polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi.
Bulunduğu yerden indirilen şahıs tedavi için hastaneye götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!