Özel çocukların ve meslek edindirme kursiyerlerinin sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Özel çocukların ve meslek edindirme kursiyerlerinin sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 11:58

Özel çocukların ve meslek edindirme kursiyerlerinin sergisi açıldı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan Sosyal Hizmet Merkezi’nde özel çocukların ve meslek edindirme kursiyerlerinin hazırladığı yılsonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Merkez bahçesinde yapılan törene, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Edirne Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Şengül Çildam, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Karaağaçlı, toplumun çekirdeğini ailenin oluşturduğunu belirterek, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Keşan Sosyal Hizmet Merkezi olarak hizmet verdiğimiz bütün alanlarda kadın, çocuk, yaşlı, engelli, gazi ve şehit yakınları ve dezavantajlı gruplara yönelik hizmetleri aile odaklı olarak sürdürmekteyiz. Ailenin güçlü olması demek, toplumun güçlü olması demektir” dedi.

Konuşmanın ardından Keşan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin halk oyunları, çocuk etkinlik odası öğrencileri tarafından hazırlanan palyaço ve ‘Türk çocuğu’ adlı dans gösterisi sunuldu. Programda Enver Cenap Utaş tarafından ‘Hoş geldin’, Berat Polat tarafından ise ‘Veda’ adlı şiir okundu. Etkinlik, özel öğrencilerin gösterisi, meslek edindirme kursiyerlerinin defilesi ve kursiyerlere belgelerinin takdimi ile sürdü. Daha sonra ise açılış kurdelesi kesilerek, sergi gezildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!