Özel çocuklardan parmak ısırtan eserler

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklardan parmak ısırtan eserler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 15:56

Özel çocuklardan parmak ısırtan eserler

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'ndeki Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleri, yaptıkları el işi eserleriyle parmak ısırttı.
Ödemiş'in Atatürk caddesinde bulunan 103 üyeli Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleri, yaptıkları birbirinden güzel ürünlerle takdir topladı. Derneğin, halk eğitim merkezi ile ortaklaşa düzenlediği 'mis sabun üretimi'nin dışında kokulu taş, keçeden aksesuarlar, nikah ve bebek şekerleri, kitap ayraçları ve bozuk para cüzdanları gibi çeşitli ürünler, ilgi çekti. Haftanın 2 günü, akşamları dernek binasında çalışmalarını sürdüren dernek üyeleri, şubat ayında Ödemiş Öğretmenevi önünde eserlerini sergileyerek satışa sunacak.
Denek başkanı Uğur Pınar, "Vatandaşlarımızdan eserlerin satışı için ilgi bekliyoruz. Bu arada, vatandaşlarımızın engelliyi hor görmemelerini, herkesin umulmadık zamanda engelli olabileceklerini unutmamalarını diliyorum" dedi.
Halk eğitim merkezinin el sanatları öğretmeni Leyla Çakan ise, "Üyelerimizin el emeklerini pazarlayıp, para kazanmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Birbirinden güzel eserler ortaya çıktıkça, dernek üyelerimizin öz güvenleri artmakta, bu da üyelerin hayata tutunmalarını sağlamaktadır" dedi.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!