Özel çocuklardan bahar partisi

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklardan bahar partisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 12:43

Özel çocuklardan bahar partisi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özel çocuklar, hazırladıkları 'Doğayı Seviyoruz Engelleri Aşıyoruz' adıyla düzenledikleri bahar partisinde hünerlerini sergiledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi bünyesindeki Sosyal Gelişim Atölyesi'nde eğitim gören özel bireyler için 'Doğayı Seviyoruz Engelleri Aşıyoruz' bahar partisi düzenlendi. Özel çocuklar öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterilerle büyük alkış aldı.

MÜZİK VE DANS GÖSTERİLERİ

Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezi'ndeki bahar partisine kursiyerler ve aileler büyük ilgi gösterdi. Piyano, el sanatları, bale ve dans kursu alan öğrenciler hünerlerini başarılı bir performans ile sahneledi. Ayrıca merkezde eğitim alan 7- 8 yaş bale sınıfı öğrencileri de dans gösterisi yaptı. Çocuklarının gösterilerini gururla izleyen aileler de alkışlarla eşlik etti. Gösterilerin sonunda öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlendi. Program sonunda öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan 'Oyun Terapisi ve Kokulu Taş' isimli sergi konuklar tarafından gezildi.

Aileler, Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Merkezi'ndeki kurslar sayesinde çocuklarının hayata tutunduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!