Özel çocuklara özel sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklara özel sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 11:24

Özel çocuklara özel sürpriz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Kreşi minik öğrencileri, özel çocukları ağırladı. 'Birlikteyiz, güçlüyüz, eşitiz' mesajı veren minik öğrenciler, hep beraber eğlenceli bir gün geçirdi.
Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri öğrencileri Fatih Haktan Coşkun Sahne Akademisi'nde dans eğitimi alan down sendromlu özel çocukları ağırladı. Engelliler Haftası kapsamında Konyaaltı Belediyesi Gürsu Kreşi'nde gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, 'Birlikteyiz, güçlüyüz, eşitiz'  mesajı verdi.
Minik öğrencilerin kendileri için hazırladıkları hediyelerle mutlu olan özel çocuklar, iki saat boyunca dans ederek keyifli anlar paylaştı. Özel çocuklar kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Aynı zamanda Konyaaltı Belediyesi'nin dans eğitmenliğini yürüten Fatih Hakan Coşkun ve kurum yönetimi sosyal sorumluluk projesiyle insanları bir araya getirmekten duydukları mutluluk ve memnuniyeti dile getirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise "Bu ziyaret bizi ve minik öğrencilerimizi çok mutlu etti. Özel çocuklarımız için bir farkındalık yaratabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!