Özel çocuklar fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Özel çocuklar fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 12:23

Özel çocuklar fidan dikti

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nun öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Ömer Halisdemir anısına oluşturulan zeytinlik için fidan dikti.
Manavgat Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nda düzenlenen ağaç dikme etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, büyükşehir belediyesi görevlileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Okul Müdürü Ali Hakan Öz, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Ömer Halisdemir anısına zeytinliği oluştururken, öğrencilerin daha güzel bir Türkiye için geleceğe dönük hayallerini, umutlarını ve beklentilerini yazdıkları notları, zeytin ağaçlarının dibine gömerek gelecek nesillere miras bırakacaklarını söyledi. Öz, "Yıllar sonra bu notlar gelecek nesillere ulaştığı zaman ülkemizin geçtiği zor süreci hatırlayıp, bu ülke için daha çok, daha azimli çalışmaları gerektiğini düşünecekler. Umut ediyorum ki mesajlarımız gelecek nesillere ulaştığı zaman öğrencilerimizin hepsi hayallerini gerçekleştirmiş olurlar" dedi.
Şehitlerin her birinin ayrı ayrı önemli olduğunu anlatan Öz, "Onların aziz hatırasını bir parça olsun yaşatabilmek, onları ve ailelerini unutmamak ve unutturmamak şüphesiz ki biz eğitimcilerin en önemli görevlerindendir. Onlar anısına diktiğimiz ağaçlar yeşerdikçe, umutlarımız yeşermeye devam edecek" diye konuştu.
Daha sonra geleceğe yönelik hayallerin yazıldığı notlarla birlikte fidanların dikimi gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!