Özel bireylere özel ilgi

Güncelleme Tarihi:

Özel bireylere özel ilgi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:41

Özel bireylere özel ilgi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Başkanvekili İbrahim Cephaneci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz Kafe'de düzenlenen etkinlikte "Muratpaşa Belediyesi olarak sadece 3 Aralık'ta değil hayatın her aralığında sizlerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi gibi engelli bireyleri çatıları altında toplayan sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın yurtdışı programı nedeniyle katılamadığı etkinlikte Başkanvekili İbrahim Cephaneci yer aldı. Başkanvekili Cephaneci, burada yaptığı konuşmada, toplumun ayrılmaz bir parçası olan engellilerin umutlu ve geleceğe güvenle bakan imkanlara kavuşturulmasının devletin en öncelikli görevleri arasında yer aldığını söyledi.

Engelli bireylerin üretken, kendi kendine yeterli biriyleler olarak hayatlarına devam edebilmeleri için sivil toplum kuruluşlarına ve sorumluluk taşıyan her insana ayrı ayrı görevler düştüğünün altını çizen Cephaneci, “3 Aralık, engellilere karşı sorumlulukları bir kere daha hatırlamamız, neler yapabileceğimize düşünmemiz için bir vesile oluyor. Muratpaşa Belediyesi olarak sadece 3 Aralık'ta değil hayatın her aralığında sizlerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!