(ÖZEL) Avrupa Şampiyonu Ampute milli takım oyuncularından derbi yorumu

Güncelleme Tarihi:

(ÖZEL) Avrupa Şampiyonu Ampute milli takım oyuncularından derbi yorumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 11:09

(ÖZEL) Avrupa Şampiyonu Ampute milli takım oyuncularından derbi yorumu

Haberin Devamı

"Derbide iki takımı da hakem Cüneyt Çakır'ı da beğenmedik"

Vodafone Park'ta oynanan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Ampute Milli Takımı'nın başarısı, ülkede herkesin desteğini görmeye devam ediyor. Dün akşam oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını izlemek için Vodafone Park'a giden milli oyuncular karşılaşma öncesi Etiler'de bulunan Namlı Kebap'ta kendileri adına organize edilen yemeğe katıldılar. Vefa Kırbaç'ın evsahipliğini yaptığı yemeğe katılan futbolcular ve antrenörler burada DHA'ya özel açıklamalarda bulundular. 
BARIŞ TELLİ "GERÇEKTEN BİR FUTBOLCU GİBİYİM"
Ampute A Milli Takımının yıldız isimlerinden Barış Telli kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Barış Telli "9 Ekim'de Ampute futbolu olarak bir tarih yazıldı. Ülkemiz adına çok güzel kapılar açılmış oldu hem engeliler olsun hem bireysel insalarımız olsun düşünceleri değiştirdiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Bugün Namlı Kebap bizi misafir etti. Bizi çok güzel ağırladılar. Bir tane ayağımız vardı koşa koşa geldik bizde. Birazdan da bizim için çok ayrı bir yer olan Vodafone Park'a geçeceğiz. 41 Bin kişiyi oraya getirmek, o coşkuyu yaşama, o coşku altında gol atmak, gol yemek sonrasında gol atıp o şampiyonluk kupasını kaldırmak mükemmel bir duyguydu. Hala yaşıyorum. Çok mutluyum. Büyük bir ailenin içindeyiz artık. Ülke bizi sahiplendi. Bizim ne yaptığımızı gördü. Her şeyden önce biz ne yapabileceğimizi gösterdik, onlarda bize sahip çıktı, halada çıkıyor. Gerçekten bir futbolcu gibiyim. Sokakta gezerken insanlar bizimle fotoğraf bile çektiriyorlar. Ben de mutlu oluyorum tabii, kimseyi de kırmadım bugüne kadar. Sosyal medyadan çok mesaj geliyor. Çok teşekkür ederim. Önemli olan Ampute futbolunu daha iyi yerlere getirmek. Hedeflerimiz vardı. Bunlar bitmedi. Bu hedefleri Avrupa Şampiyonası ile süsledik, Dünya Kupasını Meksika'dan alıp Namlı Kebapa dikeceğiz buraya" şeklinde konuştu. 
SERKAN DERELİ "DERBİYİ BEĞENMEDİM BEN AÇIKÇASI"
Ampute A Milli Takımının genç yıldız ismi Serkan Dereli de yaptığı açıklamada derbi hakemi Cüneyt Çakır'ın performansını beğenmediğini söyledi. Dereli "Bizi buraya davet ettikleri için bu güzel insanlara teşekkür ediyorum. Yemeklerini de çok beğendik. Buradan da Beşiktaş maçına gideceğiz oraya davetliyiz. Dün de Galatasaray-Fenerbahçe maçındaydık. Gol olmadı çok zevkli bir maç değildi. Derbiler aslında çok güzel geçerdi. Kavga da olurdu ara sıra ama derbiyi beğenmedim ben açıkçası. Takım arkadaşlarımda öyle konuştuk kendi aramızda. Durgun bir derbi vardı. Cüneyt Çakır'ın hataları vardı iki takıma karşı da.Tribünlerde durgundu. Daha önce Beşiktaş'ın Leipzig maçına da gitmiştik, Konyaspor'un Salzburg maçına davet ettiler sağ olsunlar" diye konuştu. 
Ampute Milli Takımı adına bu yemeği düzenleyen Namlı Kebab'ın sahibi Vefa Kırbaç ise "Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Onlar bizim milli gururumuz. Misafirimiz oldukları için teşekkür ediyorum başarıların devamını diliyorum" dileklerinde bulundu.
AMPUTE MİİLİ TAKIMI ŞAMPİYON OLDUĞU STADYUMDA
Yemeğin ardından Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yendikleri final karşılaşmasını oynadığı Vodafone Park'a giden Ampute Milli Takımı Beşiktaşlı taraftarlarla buluştu.
Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş - Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında Ampute Milli Takımı aldığı kupayla taraftarları selamladı. Ampute Milli Takımı'nın oyuncuları orta sahada takım halinde Beşiktaşlı tribünleriyle özdeşleşen 3'lü tezahüratını yaparak tekrardan sevindiler. Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da milli oyuncuları tebrik etmek için sahaya indi ve fotoğraf çektirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
-Ampute Milli Takımı karşılama 
-Açıklamalar 
-Yemekten Detaylar 
-Vodafone Park'a giriş 

Haber:Sercan SAPANATAN-Kamera:Olgucan KALKAN-Foto: Erol KAÇMAZ, İSTANBUL-DHA 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!