(Özel) AK Parti İzmir’de Skm Seçime Hazır

Güncelleme Tarihi:

(Özel) AK Parti İzmir’de Skm Seçime Hazır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 10:09

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI SKM TANITIM VE MEDYA BAŞKANI MEHMET TOZLU, SEÇİM SÜRESİNDE ÇALIŞMALARI YÜRÜTECEK OLAN SKM’DE HAREKETLİ GÜNLERİN BAŞLADIĞINI BELİRTEREK, İCRAATLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Genel seçim süresince seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), tüm hızıyla çalışmalarına start verdi.
Parti aday listelerinin belirlenmesinin ardından 1 Kasım Genel Seçimleri için startı veren AK Parti İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarına hız verdi. Mitinglerin organize edilmesinin yanı sıra, çalışma programı, seçim hazırlıkları, görev dağılımı, sandık görevlilerinin koordinasyonu, eğitimi, tanıtım ve medya ile basın faaliyetlerini de organize edecek olan Bilal Doğan başkanlığındaki SKM, Salhane İş Merkezi’nde il başkanlığı binasına kuruldu.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı SKM Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Tozlu, seçim süresinde çalışmaları yürütecek olan SKM’de hareketli günlerin başladığını belirterek, icraatlar hakkında bilgi verdi.
“İVEDİ BİR ÇALIŞMA TEMPOSUNA GİRDİK”
Tanıtım ve Medya Başkanı olarak iletişimin ve dolayısıyla gerek görsel ve yazılı gerekse sosyal medyanın öneminin farkında olduğunu belirten Mehmet Tozlu, “İlk yapmamız gereken icraatların başında bölgemizdeki görsel ve yazılı basın, daha sonra ilçelerdeki görsel ve yazılı basına teneffüs etmeye başlayacağız. Çok fazla zamanımız kalmadığını düşünerek ivedi bir çalışma temposuna giriyoruz. Takdir edersiniz ki iletişim bu işte çok önemli ve medya en önemli unsur. Seçimde de zaten sosyal medyayı, görsel ve yazılı basını etkin halde kullanabilen partilerin başarılı olacağını düşünüyorum. Bununla ilgili çalışmalarımız da ivedilikle başladı. Gerek billboardlarda gerekse diğer alanlarda ciddi mesafeler kat ettik” dedi.
“BİNALİ BEY’LE TEŞKİLATLARDA MOTİVE ARTTI”
AK Parti milletvekili aday listelerinde oldukça motive edici bir tablo olduğuna işaret eden Tozlu, “Listemiz inanılmaz derecede enerjik ve teşkilatların inanılmaz bir motivasyonu oldu. Sayın Binali Yıldırım’ın İzmir’de olması hem İzmirlileri hem de bütün teşkilatları heyecanlandırdı. Listelerdeki revizyonun verdiği kendine has bir motivasyona da teşkilatlarımız hemen ayak uydurdu ve yenilendi. Siz de takdir edersiniz ki iki senedir dört tane büyük seçim geçiren teşkilatlar var. Diğer partiler için de geçerli bu ama AK Parti bu ülkenin yüzde 52 oyunu alabilecek kadar büyük bir sivil toplum kuruluşu. Bunu yönetmek de hem bölgesel hem lokal yani ilçeler bazında da ciddi zor. Çünkü büyük bir parti, büyük bir aile ve bu ailenin içerisinde de enerjisi zaman içerisinde tükenen arkadaşlarımız oldu. Ama Binali Bey o enerjisini ve sinerjisi daha İzmir’e gelmeden herkese sirayet etti. Eski, yeni, geçmişte kalan, partinin ilk kuruluşunda olan teşkilatlardaki kişilerde inanılmaz derecede bir motivasyon var. Biz de bu motivasyonu hem seçim süresince hem de daha ileriki dönemlerde bizi ileriye götüreceğini düşünüyoruz. Ben İzmir’de Binali Bey’in ve Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın liste başı olduğu iki listenin de en üst seviyede oy alarak milletvekili sayımızı daha da artıracağını düşünüyorum” diye konuştu.
“DEFANSİF DEĞİL AGRESİF BİR MEDYA OLACAK”
Medyayı etkin bir şekilde kullanacaklarını ifade eden Tozlu, “AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde agresif bir medya izleyeceksiniz. Kesinlikle defansif bir medya olmayacak. Çünkü medya anlamında ciddi bir profesyonel ekiple çalışıyoruz. Bu anlamda ileriki günlerde icraatlarımızı siz de göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
“AK PARTİSİZ BİR İKTİDAR TÜRKİYE’DE OLAMAZ”
7 Haziran genel seçimlerinde seçmenin mesajını da okuyan Mehmet Tozlu, alınan sonuçları da değerlendirdi. Milli iradenin, seçmenin kesinlikle AK Parti’nin tasfiye olmasına müsaade etmediğine dikkat çeken Tozlu, şöyle devam etti: “Biz dersimizi bu anlamda da iyi çalıştık. Bunu teşkilatlardaki hem yapı hem de aday listelerine, gerek Türkiye geneli gerekse İzmir ölçekli bakarsanız da görürsünüz. Genel anlamda yüzde 41 tasfiye etme anlamında bir oy değildir, çok ciddi bir oydur. Çünkü biz ilk yüzde 35’lerle iktidar olan bir partiyiz ve şu anda aldığımız oy bile onun üzerindedir. Bunun yanında da aynı zamanda nüfus artışı ve seçmen sayısının da artmasını içine koyarak söylüyorum. Bunu algıladığımızda seçmen AK Parti’ye ‘Sen bir kenarda bekle, sen yıprandın, sana da çok haksız saldırılar da oluyor. 13 yıldır da bu ülkeye hizmet ediyorsun’ dedi. Bu noktada hizmetler de artık belirli bir noktadan sonra insanlar sanki 70 yıldır yapılmayınca, bunlar sanki normal yapılması gerekenlermiş gibi algılandı. Yeni gelen nesil de bunları bilmiyor, çünkü Ak Parti iktidarı ile büyüyen bir nesil var ve bunlar oy kullanıyor. Geçmişi bilmiyorlar. Aslında seçimlerde seçmen hep olacağı göstermez bazen de neyin olmayacağını gösterir. Bu öyle bir seçimdi. Millet, seçmen ‘AK Partisiz bir iktidar Türkiye’de olamaz’ı gösterdi.”
“7 HAZİRAN İLE 1 KASIM SKM’Sİ ÇOK FARKLI”
7 Haziran’daki SKM ile 1 Kasım SKM’si arasında çok farklar olduğunu ifade eden Tozlu, sözlerini şöyle noktaladı: “Zaten gün ilerledikçe medyadaki aktivasyon olsun, söylem ve slogan birlikteliğindeki hareketlerimiz olsun bunları yakın zamanda paylaşacağız. AK Parti İzmir’de şu anda bu zamana kadar olmayan bir enerjiyle dolu ve bu enerji inanın 30 ilçemizin 30’una da sirayet etmiş durumda. Bütün arkadaşlarımız canla başla her şeyin en iyisini yapacak koordinasyonu ve çalışma şevkini barındıran arkadaşlarımızdır. Hani kişinin iştir ayinesi, lafına bakılmaz. Yapacağız ve göreceğiz, inşallah daha iyi olacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!