Özdere'de Linet rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Özderede Linet rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 13:01

İZMİR'in Menderes ilçesi Özdere mahallesindeki sahne alan Linet, hayranlarını coşturdu. Linet, konser öncesi yeni albümünün de müjdesini verdi.

Haberin Devamı


Şarkıcı Linet'in, Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa'daki konserini bin 500 kişi izledi. Tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Linet, alkışlar arasında sahneye çıktı. Son albümünün beğenilen şarkısı "İncir" ile geceye başlayan ünlü şarkıcı, eski ve yeni albümündeki sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Linet, İzmirliler için hazırladığı repertuvarı ve Latin dansı ile konuklarını coşturdu. Linet, konserini Orhan Gencebay'ın 'Batsın Bu Dünya' adlı parçasıyla sonlandırdı. Giydiği sahne kostümü ile göz dolduran Linet'in neredeyse tüm şarkılarına bulundukları yerden eşlik eden hayranları, slow şarkılarda dans etti, hareketli şarkılarda ise bulundukları yerde göbek attı. Linet, konserin sonunda hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.
Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Linet, İzmir'i çok sevdiğini ve burada konser vermekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Yaz konserleri başladı. Buradan Bodrum'a gideceğim. Ardından da Çeşme ve Altınoluk'ta da konserlerim olacak" dedi. Sekiz parçadan oluşan remix albümünün önümüzdeki hafta içerisinde çıkacağını ifade eden Linet, "Albüm, Bulgarca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 dilde olacak. "İncir", "Adını Sen Koy", "Ah Yalan Dünya" gibi bilinen parçalar var. Dünya starı Rihanna'nın çok güzel iki parçası var. Öncelikle yazlık yerler için remix parçalar yapalım istedik. Güzel bir çalışma oldu. Her şey hazır ve en geç iki hafta içerisinde albüm piyasaya çıkacak" dedi. Bir süre önce 40 kilo vererek hayatına yeni bir yön çizdiğini belirten Linet, formunu korumasının sırrını şöyle anlattı:
"Kilo vermek zor olduğu kadar, onu korumakta çok daha zor. Fazla kilolarımla yaklaşık 14 yıldır resmen savaşıyorum. Kilo almamak için çok çaba gösteriyorum. Yemeklerime dikkat ediyorum. İzmir'in otlarından dünyada yok. İzmir'e geldiğim zaman hemen otlara adeta saldırıyorum. Sağlıklı bir yaşam için en önemli şey sebzeler. Allah bu nimetleri bize boşuna vermedi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!