Özdere'de iftar buluşması

Güncelleme Tarihi:

Özderede iftar buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 10:58

Özdere'de iftar buluşması

Haberin Devamı

MENDERES Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazanda kurulan iftar sofralarının son adresi Özdere oldu.

Belediye tarafından yapımı tamamlanan Özdere Meydanı'nda gerçekleşen iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bin 500 kişilik yemeğin dağıtıldığı iftara AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da katıldı. Oruçların açılmasının ardından çay bizden sohbet sizden etkinliği de gerçekleşti. Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikram edildi. Vatandaşlara ramazan şerbetinin de ikram edildiği gecede fasıl da yer aldı.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak 11 ayın sultanı ramazan için bizim dönemimizde başlayan iftar sofraları etkinliğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl Özdere'de ki adresimiz sahil bölgemize kazandırdığımız Özdere Meydanımız oldu. Ramazan birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır. Özdere'de de iftarımızı vatandaşlarımızla paylaştık. Özdereli hemşehrilerimizin de iftarımıza ilgisi yoğun oldu. Özdere'den birlik ve beraberlik mesajımızı vermiş oldu. İftarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da, ramazanın en güzel şekilde yaşandığını belirterek, "Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Menderes'te de ramazan coşkusu yaşanıyor. Menderes Belediyemize bu coşkuyu yaşattıkları için teşekkür ederim. AK Parti'nin olduğu yerde hizmet vardır, ilkler vardır. Özdere Meydanı'nda da yine bir ilk yaşanıyor. Belediyemizin gönül sofrasında bir ve beraber olduk. İnanıyorum ki bu hizmetler devam edecek ve Menderes hak ettiği noktaya gelecek. Menderes'e gerçekten büyük hizmetler yapan, kazandırdığı eserlerle bir tarih yazan Belediye Başkanımız Bülent Soylu'yu tebrik ediyorum" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!