Öz'den Gerger Devlet Hastanesi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Özden Gerger Devlet Hastanesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 16:12

Öz'den Gerger Devlet Hastanesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Erdoğan Öz, Gerger Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemede bulundu.



Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, İdari Hizmetler Başkanı Osman Aydın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Cengiz Yorulmaz, Gerger Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.



Erdoğan Öz, Gerger Devlet Hastanesi personelleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz'ün ziyaretini değerlendiren Gerger Devlet Hastanesi Mali ve İdari İşler Müdürü Şerif Dündar, şunları söyledi:



"Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği yönetim kadrosu ile yaptığımız görüşme ve toplantı çok verimli geçti. Hastanemizde nasıl daha verimli bir sağlık hizmeti sunabiliriz? Sorusu etrafında yaptığımız toplantı, personelimiz tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ziyaretlerinden ötürü başta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri sayın Uzm.Dr.Erdoğan Öz olmak üzere, Tüm Kamu Hastaneler Birliği Yönetim Heyetine teşekkür ediyorum"dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!