Özdağ, Gaziantep'te iftara katıldı

Güncelleme Tarihi:

Özdağ, Gaziantepte iftara katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 15:32

Özdağ, Gaziantep'te iftara katıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gaziantep’te düzenlenen iftar programına katıldı.
Özdağ, iftarda yaptığı konuşmada devletin hafızasının ortadan kaldırılarak devletin çürütüldüğünü, ekonominin çöktüğünü, toplum hiç olmadığı kadar ayrıştırıldığını savunarak şunları söyledi:
"16 Nisan’da inanılmaz bir şey oldu. YSK hakkı olmayan  bir kararı aldı. Yani Gaziantep’te bir Asliye Hukuk Mahkemesi ile YSK’nın alması arasında hiçbir fark yoktur. İkisinin kararı da aynı derecede geçersizdir.Bu Türk milletinin egemenlik hakkına tecavüzdür. YSK Başkanı ve üyeleri Türkiye’de hukuk devleti kurulduğu zaman mahkemeler önünde bu anayasayı ve yasaları çiğnemenin hesabını en ağır şekilde verecekler.Bir zamanlar Ergenekon yargıç ve savcıları vardı. Kendilerini çok güçlü zannederlerdi, bakın bugün yurt dışına kaçmış durumdalar yada mahkemelerde hesap veriyorlar. YSK Başkanına da onları örnek gösteriyorum. O gece oraya gelmeyen ve hesap sormayan CHP Genel Başkanı ve kadroları şimdi adalet yürüyüşü yapmak zorunda kaldılar. Eğer 16 Nisan’da YSK’ya gelip hesap sorsalardı bu yürüyüş olmazdı. Bugün de bu yürüyüşü yapmaları haklarıdır ve doğrudur ama çok geç kaldılar."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!