Özçelik, katip üyeliğe seçildi

Güncelleme Tarihi:

Özçelik, katip üyeliğe seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 10:24

Özçelik, katip üyeliğe seçildi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, grup toplantısında yapılan seçimle TBMM Başkanlık Divan Katip Üyeliğine seçildi.

Ak Parti grup toplantısında iç tüzük gereği İkinci Yasama Dönemi TBMM Başkanlık Divanı seçimleri gerçekleştirildi. Ak Parti'ye düşen 2 meclis başkanvekilliği, 4 idare amirliği ve 6 katip üyeliği için yapılan seçimlerde, TBMM Başkanlık Divan Katip Üyeliğine seçilen Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TBMM'de en uzun süre katip üyeliği yapan milletvekili unvanını aldı. Milletvekili Bayram Özçelik, daha önce 22'nci dönemin 2'nci yasama döneminde 3 yıl, 23'üncü dönemin 2'nci yasama döneminde 2 yıl ve 24'üncü dönemde 4 yıl katip üyesi olarak divan üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

Bayram Özçelik, "Uyum yasaları ile birlikte TBMM'de yasama çalışmalarında önümüzdeki süreçte yoğun bir tempo ile çalışacağız. Meclis grubumuzca gerçekleştirilen bu seçimlerde şahsımı aday gösteren Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a hassaten şükranlarımı arz ederim. Grup Başkan Vekillerimiz Sayın Mustafa Elitaş'a, Sayın Bülent Turan'a, Sayın İlknur İnceöz'e, Sayın Mehmet Muş'a ve Sayın Naci Bostancı'ya, genel başkan yardımcılarımıza ve grubumuzda desteklerini veren bakanlarımıza ve milletvekili arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!