Özcan Deniz sosyal medyada içini döktü

Güncelleme Tarihi:

Özcan Deniz sosyal medyada içini döktü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 08:04

Özcan Deniz’den kıro çıkışı! 2011 yılında şarkıcılığı bırakıp yönetmenliğe soyunan Deniz, “kıro” bakış açısını yıkıp yönetmen brövesi alarak bir mucizeyi gerçekleştirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Şarkıcılıktan yönetmenliğe geçiş yapan Özcan Deniz, kariyer yolculuğuyla ilgili ilk kez konuştu. Sosyal medyada içini döken Deniz, 2011 yılında ‘Ya Sonra’ filmiyle başladığı kariyerinin ilk planını 1995’te yaptığını belirtti.

Her filminde karşısına çıkan “Birilerine özeniyor” yorumlarından dert yanan ünlü yönetmen, kıro-türkücü bakış açısını yıkıp yönetmen brövesini almanın çok zor bir yolculuk, hatta mucize olduğunu itiraf etti.

‘HAYALDİ, GERÇEK OLDU’
“Ben, ‘Film çekmek istiyorum’ dediğimde yıl 1995’ti. Daha Türk sinemasının yeni dönemi başlamamıştı bile. Yani özeneceğim hiç kimse yoktu.

Kıro bakış açısından, türkücü etiketinden yönetmen brövesi almak çok zor bir yolculuktu. Aralarındaki geçişler, üstesinden gelinebilmesi kolay geçişler değildi. Kabul görmesi hayaldi, mucizeydi.”

Haberin Devamı

5 yılda çektiği 5 filmle toplam 6 milyon 829 bin izleyiciye ulaşıp 56 milyon 362 bin TL hasılat elde eden Özcan Deniz, mesajını, “Hamdolsun sizlerle mucizeyi gerçekleştirdik. Daha birlikte gülüp birlikte ağlayacağımız çok hikâyemiz var” sözleriyle bitirdi

Özcan Deniz sosyal medyada içini döktü

 Özcan Deniz en son 'Nurgül Yeşilçay' ile birlikte İkinci Şans filminde rol aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!