Ozan Tufan Topal'a emanet

Güncelleme Tarihi:

Ozan Tufan Topala emanet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 21:34

Ozan’ın daha düzgün bir yaşama sahip olması için Mehmet Topal’a görev verildi. Tecrübeli futbolcu, Ozan Tufan’ın yaşamı, arkadaşları, gittiği yerlerden, idman temposuna kadar her detayla ilgilenecek.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, Kasımpaşa’yı rahat ve etkili bir oyun ile 3-1 yenerken sarı lacivertli takımın oynadığı futbol uzun bir aradan sonra taraftarı da mutlu etti. Bu başarılı oyunda F.Bahçe’de hafta içi yaşanan gelişmeler etkili oldu. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın futbolcular ile yaptığı toplantı ve ardından Van Persie ve eşi ile yediği yemek takımdaki sıkıntıları sona erdirdi. En önemli sorunlardan biri de lider oyuncuların takımı toparlama konusunda isteksiz tavrıydı. Bunu da futbolcular aralarında çözdü.

TÜM SORUMLULUĞU TOPAL’DA

KENDİNE dikkat etmeyen genç yıldız Ozan Tufan’ın daha düzgün bir yaşama sahip olması için Mehmet Topal’a görev verdi.
Topal bundan sonra Ozan’ın yaşamı, arkadaşları, gittiği yerler, antrenman temposu ile ilgilenecek. Genç futbolcunun tüm sorumluluğu Topal’a verildi.
Takımın gizli kaptanlarından Alper Potuk da genç yaşına rağmen takım içinde sorumluluk alan isimlerden bir tanesi... Alper Potuk’a da genç futbolcular ile ilgilenmesi görevi verildi.

Haberin Devamı

KONTROL YİNE VOLKAN’DA

TAKIMIN gerçek lideri ise eskisi gibi Volkan Demirel olacak. Takım arkadaşlarını ateşleme, maçlara psikolojik olarak iyi hazırlanmaları için Volkan’a önemli bir görev verildi.
Ayrıca Raul Meireles ve Luis Nani de bu süreçte takımın gizli kaptanları olarak takım içinde özel görevler yapacaklar.
Samandıra’da bu gelişmeler olurken takımdaki düşük moral motivasyon geçtiğimiz hafta içinde tavan yaptı ve Kasımpaşa maçına bambaşka bir hava ile çıkıldı. Bu olağanüstü durumun sezon sonuna kadar devam edeceği belirtiliyor.

ÖMER FARUK’U SİLDİLER!

KARİYERİNE NCAA‘de devam etmek isteyen Fenerbahçe’nin genç basketbolcusu Ömer Faruk Yurtseven’e, koç Zeljko Obradovic‘ten sonra sarı lacivertli takımın yıldız isimlerinden de tepki geldi.
Basketball.com.tr’nin haberine göre başta Bogdan Bogdanovic, Pero Antic, Nikola Kalinic, Jan Vesely ve kaptan Melih Mahmutoğlu üzere Fenerbahçe’deki bazı basketbolcular genç oyuncu Ömer Faruk’u twitter hesaplarında takipten çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!