Ozan İpek konusunda karar yarın

Güncelleme Tarihi:

Ozan İpek konusunda karar yarın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 19:23

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ozan İpek, Bursaspor'a dönüp dönmemesiyle ilgili, “Bu çok zor bir soru. Çünkü bu benim isteğimle de olacak bir şey değil. Kulübün hocanın ve benim ortak kararı olması lazım. Bu görüşme de yarın olacak zaten” dedi.

Haberin Devamı

Kadro dışı bırakıldıktan sonra Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor ile transfer görüşmesi yapan ancak, anlaşma sağlanamaması üzerine Bursa'ya gelen tecrübeli oyuncu, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı.

Ozan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp tarafından kendisine verilen ceza miktarının çok büyük olduğunu söyledi. Konuyla ilgili başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmediğini belirten Ozan, “Yarın konuşacağız. Bu onların, başkanın takdiri. Onlara göre onlar haklı, bana göre ise ben haklıyım. Olayın üzerinden iki ay geçti. Kadro dışı kaldığımda bu zamana kadar biter, transferim (Kasımpaşaspor) gerçekleşir diye düşünüyordum ama transferim gerçekleşmedi. Bir şekilde problemler oldu. Transfer konusunda başkanın istekleri karşılanmadı ve transfer gerçekleşmedi. Sonuçta bu duruma geldik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ozan, “Yönetim ve hocadan özür dilemeyi düşünüyor musun?” şeklindeki soruya karşılık, “Dediğim gibi, bana göre ben haklıyım, onlara göre ise o haklı. Şu an için bir şey diyemem bu konuda. Yarın görüşeceğiz. Onların da görüşünü alacağız. Ondan sonra da gerekli açıklama yapılır” dedi. Bir gazetecinin “Taraftara ne demek istersin?” diye sorması üzerine ise tecrübeli oyuncu, “Her zaman söylüyorum, 4 seneden beri buradayım. Hiçbir problemim olmadı bugüne kadar. Hala da çok güzel mesajlar atıyorlar dönmem için” ifadesini kullandı.

Ozan, Bursaspor'a dönüp dönmeyeceğini sorması üzerine de “Bu çok zor bir soru. Çünkü bu benim isteğimle de olacak bir şey değil. Kulübün, hocanın ve benim ortak kararı olması lazım. Bu görüşme de yarın olacak zaten. Sonra açıklanır her şey” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!