Ozan Doğulu kimdir? Ozan Doğulu'nun eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Ozan Doğulu kimdir Ozan Doğulunun eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 09:51

Ozan Doğulu, sosyetik güzel Tuba Peksayar ile samimi görüntüleriyle gündeme geldi. Evli ve 3 çocuk babası olan Ozan Doğulu’nun eşi, yaşı ve özel yaşamı gibi bilgiler merak ediliyor. Peki, pek çok şarkının aranjörlüğünü yapmış olan Ozan Doğulu kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Türk DJ ve aranjör Ozan Doğulu, 13 Ocak 1972’de İstanbul’da doğdu. Şarkıcı Kenan Doğulu'nun ağabeyi ve besteci merhum Yurdaer Doğulu'nun oğludur. Annesi ise Serpil Doğulu'dur. Canan Doğulu adında moda ve tasarım ile ilgilenen bir kız kardeşi vardır. Aslen Gaziantep'lidir.

Uzun bir süre Sezen Aksu'nun orkestra şefliğini yapmış olan Ozan Doğulu, şimdilik ise yoğun tempo dolayısıyla kendisini daha çok kardeşinin albüm ve konser çalışmalarına vermiştir. Ayrıca kendi müzik projesi olan "Ozan Doğulu Live Project"i DJ performanslarıyla çeşitli mekanlarda ve etkinliklerde yürütmektedir.Piyanoyla çocukken tanışan Ozan Doğulu, başta sanat güneşi Zeki Müren dahil olmak üzere birçok sanatçının arkasında çaldı. Gününün birçok vaktini piyano çalmaya adadı ve konservatuvarı birincilikle bitirdi.

Haberin Devamı

2003 yılında Bursa'da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ece Yosmaoğlu ile 18 Aralık 2007 tarihinde Maslak Refresh The Venue'de evlenmiştir. İlk kızları Arya, 24 Mayıs 2008 tarihinde dünyaya gelmiştir. 15 Haziran 2010 tarihinde DMC'den 130 Bpm isimli ilk albümünü çıkarmış ve bu albümde sanatçıya Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Sıla, Ferhat Göçer, Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ve Agusev Brass Band eşlik etmiştir. Albümün ilk video klibi sözlerinin Sıla'ya ve müziğinin Ozan Doğulu'ya ait olduğu "Alain Delon" isimli şarkıya çekilmiş ve Haziran ayında gösterime girmiştir. İkinci klip ise Ziynet Sali'nin seslendirdiği "Sen Mutlu Ol" şarkısına çekilmiştir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!