"Oyunumuzu sonuca yansıtamadık"

Güncelleme Tarihi:

Oyunumuzu sonuca yansıtamadık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 14:13

Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, “Yine daha istekli ve daha yaratıcı taraftık” dedi.

Haberin Devamı

Sağlam, Spor Toto Süper Ligde 1-1 berabere biten Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başından sonuna kadar kontrolü elinde bulundurmaya çalışan taraf olduklarını söyledi.

İstedikleri şeylerin belki de büyük bir çoğunluğunu hayata geçirebildiklerine işaret eden Sağlam, “Özellikle ilk yarının sonuna doğru yine kornerden gelen topu uzaklaştırmaya çalışırken yaptığımız bir hata, geriye düşmemize neden oldu. Dolayısıyla ikinci yarıda işimiz daha da zordu” diye konuştu.

Doğru zamanda buldukları golle isteklerinin arttığını bildiren Sağlam, “Yine daha istekli ve daha yaratıcı taraftık. Ama maalesef sonuca yansıtamadık. Sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık” ifadesini kullandı.

Futbolculardan Murat Erdoğan da her maçı kazanabilecek kaliteye sahip futbolculardan kurulu bir ekip olduklarını, bu yüzden öncelikle başarı için kendi hatalarını düzeltmeleri gerektiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Juan Emmanuel Culio ise maçı kazanmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, özellikle 2. yarıda rakiplerine pozisyon vermediklerini ancak kendilerinin yakaladıkları pozisyonları da iyi değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!