Oyundan gerçeğe

Güncelleme Tarihi:

Oyundan gerçeğe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 15:16

Dünyada milyonların oynadığı bilgisayar oyunlarının kahramanları, 11-14 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek ‘E-gameshow Fuarı’nda canlanacak.

Haberin Devamı

Türkiye'de en yüksek katılım gören oyun yazılım ve donanım fuarı E-gameshow, bu yıl 11-14 Mayıs tarihlerinde Beytepe Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar, oyun sektörünün önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severleri buluşturacak.

Ankara Kalkınma Ajansı, KOSGEB, ODTÜ Teknokent, Hacettepe Teknokent, Bilkent Cyberpark, Akıl ve Zekâ Oyunları Konfederasyonu ile Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği’nin destek verdiği fuarda seminerler, konferansların yanı sıra ‘Kodlama’ ve ‘Robotik Kodlama’ yarışmaları’ ile online oyun turnuvaları, hazine avı, gösteriler gerçekleştirilecek.

3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Bu sene üçüncüsü düzenlenen fuarda ayrıca, son yıllarda özellikle gençler arasında yükselişe geçen ‘sinema, roman, bilgisayar oyunlarındaki karakterlerin kılıklarına bürünme oyunu’ anlamındaki Cosplay yarışması da düzenlenecek. ‘E-gameshow Fuarı’nda Cosplay tutkunları hayranı oldukları oyun karakterlerini yaşatacak.

Haberin Devamı

POLONYA’DAN GELİYOR

Sunuculuğunu Melodi Kızılgün’ün yapacağı yarışmanın jürisinde ise Cosplay alanında başarılı çalışmalar yapan Valennia Cosplay, Anzujaamu, MEG Cosplay, CoupleSmiths Cosplay ile Polonya’dan Calypsen Cosplay yer alacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!