Oyunculuğu bırak evlenelim

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı’nın dört yıllık beraberliği, nihayet mutlu sona ulaşıyor. İki hafta önce ayrıldıklarını açıklayan, bir hafta önce de barıştıklarını söyleyen çift, evlenme kararı aldı.

Gökhan Bey, daha önce Berhan Şimşek’le ‘Keje’ dizisinde başrolü paylaşan, önümüzdeki günlerde de Banu Zorlu’nun başrolde bulunduğu ‘Mor Gece’ adlı diziye konuk oyuncu olarak katılmaya hazırlanan Ertan’dan oyunculuğu bırakmasını istemiş. Uzun zamandır sevdiği adamdan evlilik teklifi bekleyen Siren Ertan, hiç düşünmeden bu şartı kabul etmiş. Yıl sonuna kadar evlenecekleri söylenen ikili, dün de yurtdışına gitti.

Geçmiş olsun

Erkan-Asuman Yolaç çifti, çok sıkıntılı günler geçirmişlerdi. Asuman Hanım’ın rahatsızlığı yüzünden canları sıkkın olan çiftin yüzü, hastalığın yenilmesiyle birlikte yeniden gülmeye başladı. Erkan Yolaç da bu güzel gelişmeden sonra kolları sıvayıp işinin başına döndü. Yolaç’ın yakında Kanal D’de yeni bir programa başlayacağını duydum.

Hız meraklısı çift

Metin Kap, iki yıldır emekli büyükelçi Cem Duna’nın kızı Defne ile birlikte. Sansasyondan ve tartışmalardan uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren çiftin en dikkat çeken ortak tutkusu da yarışlar...

1995 yılında ülkemize Camel Trophy’de birincilik kazandıran ekipte yer alan Metin Kap ve sevgilisi Defne Duna’nın motosikletlere özel ilgileri var. Çift bu yüzden geçtiğimiz hafta İstanbul Park’ta gerçekleşen dünyanın en prestijli ve popüler motosiklet şampiyonası olan MotoGP’yi kaçırmadı. Hızla önlerinden geçen motorları keyifle izlediler.

Mithat Can gerginliği

Melissa Mızraklı, altı aydır Umut Elçioğlu’yla birlikte... İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürmeye çalışan çift, geçtiğimiz hafta Bebek’teki Lucca Bar’da görülmüş. Aynı saatlerde içeride Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can da varmış. Mızraklı’nın Mithat Can ile ayaküstü sohbete dalması, sohbetin ardından ikilinin dans etmeye başlaması, Elçioğlu’nu sinirlendirmiş. Sevgililer, birbirlerinin gönlünü ertesi gün Bebek’teki bir balıkçıda baş başa yedikleri yemekte almış.

Budapeşte yolcusu

En büyük hobisi seyahat etmek olan, daha geçtiğimiz ay Venedik, Milano ve Roma’yı kapsayan bir tur yapan Güler Yiğit, bayramda yeniden yollara düşecek.

Ramazan’da İstanbul’dan ayrılmayan Güler Yiğit ile hayat arkadaşı Halil Değer, bayram tatilini Budapeşte’de geçirmeye karar verdi. Yıllar önce gittiği şehrin tarihi dokusunu ve romantizmini çok sevdiğini söyleyen Yiğit’in seyahati 10 gün sürecek.

Bu gece açılıyor

Süzer Plaza’nın altındaki Margaux, yeni sezonu bu gece açıyor. Burak Türeci’nin sahibi olduğu mekanın işletmecisi Ali Sayar, yenilenen dekorasyonu ve mönüsüyle yine iddialı olduklarının altını çizdi. Geçtiğimiz haftayı Paris’te geçiren Sayar, oradaki ünlü restoran ve barları gezerek fikir edindiğini söylemeden de geçemedi. Duyduğuma göre başarılı işletmecinin yakın dosta Belma Simavi, önümüzdeki aylarda Margaux’da bir davet verecekmiş.

En çapkın anne

Aslı Çiftkurt, ilk oyunculuk deneyimini geçtiğimiz yıllarda Mehmet Ali Erbil, Haluk Bilginer ve Gülse Birsel’in başrolü paylaştığı ‘Hırsız Var’ filminde yaşamıştı. Şimdilerde ise Hakan Ural, Sinem Kobal ve Mehmet Aslan’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu ‘Nefes Nefese’ dizisinde rol alıyor. Sinem Kobal’ın çapkın, sık sık sevgili değiştiren annesini canlandıran Çiftkurt’un neşesi yerinde. Gerçek hayatta Tahsin Çiftkurt’la mutlu bir evliliği olan Aslı Hanım, Amerikan dizisi ‘Welcome Reality’den uyarlanan ‘Nefes Nefese’nin kadrosunda yer almaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Müzikal keyfi

Esra Üstünkaya, sergi, gala gibi sanatsal aktiviteleri kaçırmayı pek sevmiyor. Geçtiğimiz gece de ‘Casablanca’ adlı müzikalin Profilo Kültür Merkezi’ndeki galasındaydı. Sibel Bilgiç ve Atılgan Gümüş’ün başrolü paylaştığı, Hakan Altıner’in sahneye koyduğu, İpek Kadılar Altıner’in şarkı sözlerini yazdığı, Barış Dinçel’in dekor, Sadık Kızılağaç’ın kostüm tasarımını yaptığı oyunu çok beğendiğini söyleyen Esra Hanım, oyunun sonunda ekibi ayakta alkışladı.

Wan-na’yı yenilediler

Levent Büyükuğur ile Berk Ekşioğlu’nun ortaklığında Beyoğlu’nda açılan ve restoran-bar olarak hizmet veren Wan-na, kış sezonunun startını geçtiğimiz hafta verdi. Hem de yepyeni bir düzenlemeyle... İki ortağın dekorasyonu tümüyle yenilediği Wan-na, bu sezonda da Vietnam, Thai, Japon ve Çin mutfağından en güzel örnekleri sunuyor. Ayrıca mönüye yeni lezzetler de eklenmiş. Özgün dekorasyonu sayesinde Uzakdoğu ruhunu klişeleşmiş kırmızı fenerler ve tik Budha heykellerden kurtaran mekan, müşterilerini DJ’in en son house ritimleri ve video sanatının projektöre yansıyan görüntüleri eşliğinde ağırlıyor.

Performance Türkiye’de

Dünyanın en büyük medya planlama ve satın alma şirketi MindShare ve Global Sportnet’in ortak girişimi olan Performance, dünyanın önde gelen birçok şehrinden sonra 11’inci ofisini İstanbul’da hizmete soktu. Spor ve eğlence sektöründe stratejik danışmanlık hizmeti veren Performance, Türkiye ofisinin açılışını geçtiğimiz gece Babylon’daki renkli parti ile kutladı.
Yazarın Tüm Yazıları