Oyuncuları yuhalayanlar eve gidip dizi izledi

Başbakan Erdoğan pazar günü yaptığı miting serisinde oyunculara da ayar verdi...

Haberin Devamı

“10 yıllık iktidarımız boyunca ne istediniz de yapmadık” dedi...
Sadece iki örnek vereyim:
1- Şehir Tiyatroları’nda yönetmeliği değiştirmeyin dediler değiştirdiniz...
2- Emek Sineması’nı yıkmayın dediler yıktınız...
Konumuz bu değil ama...
Başbakan, “Bu çapulculara oyuncular da destek veriyor, onlar da aynı familyadandır” deyince miting alanındaki kalabalıktan bir “Yuuuuh” sesi yükseldi...
İnanalım mı bu yuh sesine?
Halk bu oyuncuları yuhluyorsa, reyting rekorları kıran bu dizileri ayıla bayıla izleyen kim?
Bu diziler halen izlenmeye devam ediyorsa, yuhlayanlar ne kadar inandırıcı.
Dizi oyuncularını miting meydanında yuhalayanların eve gidip dizi seyrettiğini bilmem söylememe gerek var mı...

Bu isimleri Türkiye seviyor

Başbakan oyuncuları da çapulcularla aynı familyadan ilan etti ya... Bazı gazeteler manşete çekmeye, hedef göstermeye başladı oyuncuları.
Sözü edilen isimler aslında Türkiye’nin en sevdiği isimler.
AK Partili’si de, CHP’lisi de, BDP’lisi de, MHP’lisi de bu isimlerin şarkılarıyla keyif alıyor, dizleri, oyunlarını izliyor.
Bu sanatçılar Türkiye’dir.

Bakın çapulcular listesinde kimler var:

Halit Ergenç: Son üç sezonun en çok izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl’da başrol oynuyor. Haftada 60 bin lira kazandığı için faiz lobisinde olmasından şüpheleniliyor!

Tuba Büyüküstün: Son yılların en beğenilen kadın oyuncularından. Kalktı eşiyle birlikte Gezi Parkı’na gitti, direnişçilere destek verdi.

Şebnem Ferah: Başbakan’a mektup yazdı, “Sokağın sesini, gençleri dinleyin” dedi. Türkiye’de en beğenilen kadın müzisyenlerin başında gelen Şebnem de aynı familyadanmış da haberimiz yokmuş.

Devrim Evin: Gişe rekortmeni filmde Fatih Sultan Mehmet’i canlandırması da onu kurtarmadı. Şimdi Yunus Emre’yi canlandırdığı filmi vizyona girecek ama çapulcu olmaktan Yunus bile kurtaramaz onu...

Gülse Birsel: Meğer Türkiye’yi yıllardır güldüren kadın da çapulcuymuş... Baksanız Gezi Parkı eylemleri yüzünden Yalan Dünya’nın son bölümünü bile yayınlayamadılar.
    
Cem Yılmaz: Gezi Parkı’na gelmedi ama attığı Twitler’le ilk kez siyasi bir tavır sergiledi, çapulculardan yana tavır koydu.
Selçuk Yöntem: Daha ilk günün akşamı Gezi Parkı’ndaydı. Büyük Risk’in çekimleri devam etse İhsan Varol gibi Gezi Parkı soruları soracak kadar çapulcu olduğundan şüphem yok.

Oktay Kaynarca: Cihangir’deki olaylar sırasında gaz bombasından kaçıp bizim eve sığınanlar arasındaydı... Çapulcunun önde gideniymiş meğer...

Tarkan: V for Vandetta maskesi takıp Gezi Parkı’na geldi. Direnişçilerle fotoğraf çektirdi. Herkesin yaptığını yapmayan kişiliğiyle bilinen Tarkan bile çapulcu kadrosuna katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ: Gezi Parkı’na gelmekle kalmadı çöplerin toplanmasına yardım etti.

Sezen Aksu: Galatasaray’dan yürüyecekti ancak rahatsızlığı nedeniyle gelemedi. Yaptığı açıklamada “Gençlerin şarkısı benden daha güçlü” diyerek çapulcu olduğunu gösterdi.

Candan Erçetin: Gezi Parkı’ndaydı. Birbirinden güzel şarkıları söyleyen o kadın bile çapulcuymuş da haberimiz yokmuş.

Okan Bayülgen: İlk günlerden beri Gezi Parkı’na destek oldu. Parka geldi, yayınlar yaptı, Twitter’da aktifti. Çapulcunun önde gideniydi...

Kenan İmirzalıoğlu: Gezi Parkı’na gelerek direnişçilere destek oldu. Karadayı da çapulcu çıktı anlayacağınız.

Sadece bu kadar mı? Rıza Kocaoğlu, Erdal Beşikçioğlu, Bergüzar Korel, Demet Akbağ, Engin Altan Düzyatan, Nejat işler, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve daha burada sayamadığım pek çok oyuncu...

Türkiye’nin en beğenilen isimleri bunlar...

Şimdi hedef tahtasına konmaya, yuhalanmaya, hedef gösterilmeye çalışılıyor. İşin ilginci bunu yapanlar da bu isimleri beğeniyle izliyor.

Yazarın Tüm Yazıları