Oyuncu kardeşlerden Başkan Zolan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu kardeşlerden Başkan Zolana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 13:18

Oyuncu kardeşlerden Başkan Zolan'a ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı, son dönemin popüler dizilerinden 'İçerde' ve 'Söz'ün başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ile Mustafa Yıldıran ziyaret etti. Ünlü kardeşler, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Söz ve İçerde dizilerinde rol alan Denizlili kardeşler Uğur ve Mustafa Yıldıran, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ı ziyaret etti. İçerde dizisinde rol alan Uğur Yıldıran, yıllar önce geldikleri Denizli'de, 'Denizli'nin Kahramanları' projesini hayata geçirdiklerini, bu projenin meslek hayatında ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, o dönemde kendilerine destek veren Başkan Zolan'a teşekkür etti.

Söz Dizisi'nin başarılı oyuncularından Mustafa Yıldıran ise Denizlililer olarak İstanbul'da güç birliği yaptıklarını, bunun da güzel sonuçlara vesile olduğunu belirtti.

"DENİZLİLİ OYUNCULARLA GURUR DUYUYORUM"

Belediye Başkanı Zolan ise, Yıldıran kardeşleri yakından takip ettiğini ve onlarla gurur duyduğunu ifade etti. Yıldıran kardeşlerle Denizli'nin Kahramanları projesi sayesinde tanıştıklarını belirten Zolan, o dönemki projenin adeta bir okul olduğunu ve buradan çok sayıda ismin yetiştiğini söyledi. Denizli'nin tanıtımı amacıyla pek çok projeye imza attıklarını belirten Zolan, kentte gerçekleşecek sanatsal projelere destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!