"Oyuncu bazında sıkıntılarımız var"

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu bazında sıkıntılarımız var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2011 16:34

(A) Milli Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Polonya'da 18 Haziran-3 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 33. Avrupa Şampiyonası'na sistem olarak hazır olduklarını belirterek, “Ama oyuncu bazında bazı sıkıntılarımız var. O sorunları çözmeye çalışacağız” dedi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'ndan gerçekleştirilen 10. Zafer Kupası'nda Yunanistan'ı 61-52 yendikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yıldızoğlu, Avrupa Şampiyonası için son hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Yıldızoğlu, “Sistem bazında hazırız ama oyuncu bazında bazı sorunlarımız var. O sorunları çözmeye çalışacağız.

Kurgumuz gayet yerinde diye düşünüyorum. Oyuncuların performansını da yüzde 70 olumlu buluyorum” diye konuştu.
Ceyhun Yıldızoğlu, Yunanistan ile yaptıkları karşılaşmayla ilgili olarak da şunları kaydetti:
“Daha tecrübeli bir takıma karşı mücadele ettik bugün. Olimpiyatlara ve Dünya Şampiyonası'na gitme başarısı göstermiş bir takım. Yine oraları hedefliyor. Bugün onlara karşı hücumda zorlandık. Savunmada biz de onları engelledik. Düne göre tempomuzda biraz düşme oldu ama savunma direncimizden bir şey kaybetmedik. Bu bizim için sevindirici. Yarın İspanya karşısında hem hücumda hem de savunmada en iyisini yapmaya çalışacağız. Karşımızdaki rakip çok değerli. İnşallah iyi bir maç geçirip, turnuvayı iyi bir şekilde bitiririz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!