Oyuncu Anne Şermin Yaşar'a yoğun İlgi

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Anne Şermin Yaşara yoğun İlgi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 15:47

Oyuncu Anne Şermin Yaşar'a yoğun İlgi

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi 2'nci Kitap Fuarı etkinliklerine katılan, 'Oyuncu Anne' lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitaplarıyla büyük bir ilgi kazanan Yazar Şermin Yaşar'ın söyleşi programına yoğun ilgi gördü.
Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde anne ve anne adaylarıyla oyuncu anneliğin sırlarını paylaşan Şermin Yaşar, çocuklarla nitelikli vakit geçirmenin püf noktalarını aktardı. Osmaniye'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yaşar, akıcı ve dostane bir dille kendisini dinlemeye gelen konuklara keyifli saatler yaşattı. 
Ev yaşamında çocuklara ait alanlar oluşturulması gerektiğini vurgulayan Yaşar, çocukların oyuncaklarının kategorize edilerek yerleştirilmesi gerektiğini vurgulayarak kitapların da aynı zamanda birer oyuncak olduğunu ifade etti. Akıcı anlatımı ve sempatik hareketleri ile kendisine bir kez daha hayran bırakan Şermin Yaşar, gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Yaşar, hayranlarıyla yakından ilgilenerek kitaplarını imzaladı. Program sonunda Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Teke, Hacer Burcu Yüceer ve Sehavet Aslankurt, Oyuncu Anne Şermin Yaşar’a çeşitli hediyeler takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!