Oyunbozan dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayında! | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Oyunbozan dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 12:25

Show Tv'nin yeni dizilerinden Oyunbozan geçtiğimiz Cumartesi günü 4. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 4. son bölümünde Cevher Arman’ın evine gelen sürpriz misafir Adnan’ı ne kadar endişelendirsede Mahir onu rahatlatmayı başarıyor. İşte heyecanın bir an bile eksik olmadığı Oyunbozan dizisinin son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı…

Başrollerinde Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Oyunbozan dizisi bu hafta 5. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. 4. bölümğ ile izleyicilerini ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Dizinin geçtiğimiz bölümünde Emre, Ece ile konuşmanın bir yolunu arıyordu. Emre, Ece ile konuşmayı başarmıştır ancak o gün Ece için kuşku dolu bir gün olacaktır. İşte Oyunbozan dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları…

Haberin Devamı

 

OYUNBOZAN DİZİSİ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül'ün annesi Mine'ye karşı içinde barındırdığı intikam planı herkesi şaşırtacak. Ece'yi de dahil edeceği bu plana Mine çok kızacak. Cevher Arman'ın ailesinin evine gelen sürpriz misafir, Adnan'ı önlem almaya zorlasa da Mahir her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyip Adnan'ı durduracak.

Emre Ece'nin karşısına çıkıp konuşmak ister. Ece panik olsa da Emre'yle yola devam eder. Ancak ummadıkları bir araç yanlarından geçince Ece endişelenir. Kuşku dolu bir gün Ece'yi bekliyor olacaktır.

Talihsizlik Rüzgar'ın peşini bırakmayacak...

Rüzgar'ın talihsizliği başına büyük işler açar. Arkadaşının evinde yaptığı bir hata peşini bırakmayacaktır. Bu olaya Feyyaz da dahil olacak ve Rüzgar büyük bir kaosun içinde debelenip duracaktır. Bu olay Feyyaz ile Rüzgar arasındaki ilişkiyi perçinleyecektir.

Haberin Devamı

Derin sesin Emre'ye "Ece'yi bırak gitsin" demesi ikiliyi hem korkutacak hem de üzecektir. Ece Emre'nin evindeyken davetsiz bir misafir gelir: Mahir Yamaner! Şimdi işler daha da karışacaktır. Mahir Emre'nin evine neden geldi? Adnan Emre'nin evinin odalarında ne arıyordu?

OYUNBOZAN DİZİSİ 5. BÖLÜM FRAGMANLARI

Oyunbozan Dizisi 5. Bölüm 1. Fragmanı

 

Oyunbozan Dizisi 5. Bölüm 2. Fragmanı

OYUNBOZAN OYUNCU KADROSU

Barış Kılıç

Emre

Tuvana Türkay

Ece

Serhat Tutumluer

Mahir

Haberin Devamı

Gülçin Santırcıoğlu

Mine

Kenan Bal

Feyyaz

BAKMADAN GEÇME!