Oynamayan gitsin

Güncelleme Tarihi:

Oynamayan gitsin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 21:59

Bordo mavililerin hocası, Gençlerbirliği galibiyeti sonrası idmanda esip gürledi. Sadi Tekelioğlu, “Morali bozuk olan kenara çıksın” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da, Fenerbahçe karşılaşması hazırlıklarının ilk idmanında çift kale maçı durduran teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, isteksiz görünen oyuncularını, “Çalışmak istemeyen söylesin. İdmanın havasını bozmayın” diye sert biçimde uyardı. Antrenmanda fırtına estiren Sadi Tekelioğlu, futbolculardan daha çok mücadele etmelerini istedi.Tecrübeli hoca, “Dar alanda pas çalışması gibi oynayın. Böyle yaparsanız çalışma o kadar daha güzel olur. Morali bozuk olan çıksın kenara” diye uyarıda bulundu.

HACIOSMANOĞLU DA İZLEDİ

TEKELİOĞLU, idmanlardaki çift kalelerde de maçtaki kuralların geçerli olduğunu ifade ederek, “Maçta nasıl ofsayt kuralı varsa burada da geçerli. Antrenmanlara da gerçek bir maç gibi bakın” ifadelerini kullandı. Çalışmaya, izinli olan kaleci Esteban Alvarado, sakatlığının tedavisi için Almanya’ya giden Marko Marin, hasta olan Yusuf Erdoğan ve sözleşmesini fesheden Carl Medjani katılmadı.Çalışmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. Hacıosmanoğlu, Sadi Tekelioğlu’yla bir süre görüştü.

Haberin Devamı

“BUNLAR UCUZ SÖYLEMLER”

Trabzon Başkanı “Korkaklar tarih yazamaz” diyen Usta’ya, “Tarihi öğrenemeyenler onu tekrar yaşar” karşılığı verdi.

TRABZONSPOR ’da 5-6 Aralık’taki kongre öncesinde sular iyice ısındı. Önceki gece bir otelde çıkan silahlı kavganın ardından, “Korkaklar tarih yazamaz” açıklaması yapan Muharrem Usta’ya, kulübün resmi sitesinden cevap veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kişisel olaylardan ucuz söylemlerle kendilerine paye çıkarmaya çalışıyorlar. Trabzonspor bir tarihtir ve kimsenin yeniden yazmasına da ihtiyacı yoktur. Tarihi öğrenemeyenler, onu tekrar yaşamak zorunda kalırlar” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!