"Oynamak istedim ama topu göremedim"

Güncelleme Tarihi:

Oynamak istedim ama topu göremedim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 08:55

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda 2 gündür devam eden ve en uzun karşılaşma olarak tenis tarihine geçen mücadelenin kahramanlarından ABD'li Jon Isner, istatistikleri ve atılan “ace”leri görmek istediğini söyledi.

Maçtan sonra açıklama yapan Isner, böyle bir şeyin her zaman olmayacağını belirterek, “Harika servis atıyor. Ben de harika servis atıyorum. İstatistikleri ve her ikimizin de attığı 'ace'leri görmek istiyorum” dedi.

Fransız Nicolas Mahut ise rakibinden “O bir şampiyon” diye söz ederek, “Daha önce hiç karşılaşmamış gibi mücadele ediyoruz. Birinin kazanması gerekiyor. Dolayısıyla yarın tekrar karşılaşacağız ve maçı kimin kazanacağını göreceğiz. Oynamak istedim ama topu göremedim” diye konuştu.

Toplam 16 “Grand Slam” şampiyonluğu bulunan Roger Federer ise karşılaşmayla ilgili yaptığı yorumda, “Bu maç için kelime bulamıyorum. Vücutlarını ertesi gün, hafta ve ay nasıl hissedecekler bilmiyorum. Bu inanılmaz bir oyun” ifadelerini kullandı.

Bu arada mücadelenin yapıldığı 18. kortun tribünlerinde karşılaşma sırasında boş yer kalmazken, tenisseverler tarihe geçen bu maçı izleyebilmek için kortun yanındaki tepeleri hınca hınç doldurdu.

Bir seyirci maç sırasında 'ace”leri kastederek “Ne atış ama” yazılı pankart açarken, izleyiciler “Daha fazla istiyoruz” ve ışıklandırma sistemi bulunması nedeniyle “Merkez Korta” şeklinde tezahürat ettiler.

Öte yandan bu karşılaşmadan sonra tarihe geçen en uzun maçlar şöyle:

6 saat 33 dakika: Fabrice Santoro-Arnaud Clement, 2004 Fransa Açık
6 saat 22 dakika: John McEnroe- Mats Wilander, 1982 Davis Cup
6 saat 21 dakika: Boris Becker-John McEnroe, 1987 Davis Cup
6 saat 4 dakika: Horst Skoff-Mats Wilander, 1989 Davis Cup
5 saat 59 dakika: Radek Stepanek-Ivo Karlovic, 2009 Davis Cup
5 saat 46 dakika: Arnaud Clement-Marc Rosset, 2001 Davis Cup
5 saat 45 dakika: Mehdi Tahiri- Gilles Muller, 2005 Davis Cup,
5 saat 31 dakika: Alex Corretja-Hernan Gumy, 1998 Fransa Açık
5 saat 28 dakika: Greg Holmes-Todd Witsken, 1989 Wimbledon Tenis Turnuvası
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!