Oylar 10 yaşındaki Nathan'a

Güncelleme Tarihi:

Oylar 10 yaşındaki Nathana
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 16:30

Fransız basını, UEFA Yönetim Kurulunun, Cenevre'deki oylamada 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini Fransa'ya verilmesine geniş yer verirken, 10 yaşındaki Nathan isimli çocuğun bugünkü sunumunun oy verenlerin görüşlerini etkilediği yorumunu yaptı.

Fransa'da radyo, televizyon ve internet sitelerinde çıkan son haberlerde, Nathan'ın sunumu üstlenmesinin, jüri üyeleri arasında “sempatik” ve “orijinal” karşılandığı görüşünü dile getirildi.

Türkiye ve İtalya'nın sunumlarının “ciddi” olduğu ifade edilen yorumlarda, özellikle İtalya'nın sunumunun oldukça kötü olduğu belirtildi.

Radyo ve televizyonlar ayrıca, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin de Fransa'nın adaylığını destelemek için Cenevre'ye günü birlik ziyaret etmesine geniş yer verdi.

Fransa'nın bugünkü sunumu, Nathan isimli bir çocuk ile başlamıştı. EURO 2016'yı Fransa'da düzenlemek istediklerini anlatan çocuğun sorduğu soruları, Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Escalettes, Genel Sekreter Jacques Lambert, Profesyonel Futbol Başkanı Frederic Thierez ve ünlü eski Fransız futbolcu Zinedine Zidane cevaplamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!