Oya Tolga'dan makyaj önerileri

Güncelleme Tarihi:

Oya Tolgadan makyaj önerileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 13:21

Ünlü makyaj uzmanı Oya Tolga, en çok sorulan makyaj sorularını sizler için yanıtladı... İşte Oya Tolga'dan makyaj önerileri...

Haberin Devamı

Soru 1 :
Cildim makyajdan bir süre sonra yağlanıyor ve inanılmaz bir parlaklık olusuyor. Bunun için sıvı pudralar ve fondetenler seçtim ama yine de sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Cevap 1 :
Yağlı ve karma ciltlere göre bakım ürünleriyle (Temizleyici, tonik, nemlendirici) cildin fazla sebum salgılaması engellenmeli. Daha sonra seçeceğiniz makyaj malzemelerinin yağ içermemesine dikkat etmelisiniz. Fondoteniniz yağlı ve karma ciltler için üretilmiş olmalıdır. Makyajınızı ise her zaman toz pudra ile tamamlamalısınız.

Soru 2 :
Gülben Ergen'in göz makyajını çok beğeniyorum ve nasıl yapıldığını merak ediyorum. Sizce gözlerinin alt kısmına nasıl makyaj yapıyor? Şimdiden teşekkürler.

Oya Tolgadan makyaj önerileri

Haberin Devamı

Cevap 2 :
Gözlerinin alt kısmına far ve kalemle gölge yapıyor. Sizde kendinize bu tarz bir makyajı yakıştırıyorsanız yapabilirsiniz.

Soru 3 :
Ben evlilik hazırlığı içinde bir gelin adayıyım. Size sorum benim üçgen yüzüm ve dar bir alnım var bu yüz tipine nasıl bir makyaj yapılmalı, önerilerinizi bekliyorum.

Cevap 3 :
Makyaj tarifle olmuyor. Fakat yine de yardımcı olmaya çalışırsam; iki ton fondöten kullanmayı öneririm. Dar olan alnınıza ve yüzünüzün ince olan kısımlarına açık renk fondöten, sivri olan burun gibi kısımlara bir iki ton koyu renk fondöten kullanabilirsiniz.

Oya Tolgadan makyaj önerileri

Soru 4 :
Ela ama yeşile çalan gözlerim var. Ancak insanların göz rengimi farketmesi için dikkatlice bakması gerekiyor. Size sorum, gözlerimi hangi renklerle ve nasıl belirgin yapabilirim?

Cevap 4 :
Ela ve yeşile bakan göz rengini belirginleştirmek için gri, mavi, lacivert tonlarında far kullanabilirsiniz. Ayrıca sarımsı yeşil tonlar ve altın renkleri de göz renginizi belirginleştirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!