Overwatch Nintendo Switch için çıkacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Overwatch Nintendo Switch için çıkacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 09:55

Nintendo'nun yeni oyun konsolu Switch'i piyasaya sürmesiyle son yılların en popüler FPS oyunlarından Overwatch'ın Switch platformunda görülüp görülmeyeceği uzun süre konuşulmuştu. Oyunun yapımcısı Jeff Kaplan konuyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Blizzard tarafından geliştirilen, e-spor da da oldukça önemli bir yere sahiph olan Overwatch günümüzün en popüler FPS oyunlarından. Şu an PC, Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcılarının oynayabildiği oyunun Nintendo’nun yeni konsolu Switch için de çıkıp çıkmayacağı hakkında soru işaretleri vardı.

Bu konuya oyunun yapımcısı Jeff Kaplan açıklama getirdi. Henüz Overwatch’ı Switch’e getirme planları olmadığını söyleyen Kaplan, teorik olarak ise bunun mümkün olduğunu belirtti.

Overwatch’ta oyuncuların yüksek grafik kalitesi alması için ve eşit mücadele edebilmesi için minimum performans limiti politikası izleniyor. Bu nedenle Overwatch’ı Switch platformuna getirmek için performans limitlerinden vazgeçmeleri gerektiğini belirten Kaplan bunun Blizzard için çok uğraştırıcı olacağını bundan dolayı oyunun şu anki platformlarda oynanmaya devam etmesinin ideal olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!