Ötüken Dergisi Muğla İl Temsilciliği Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Ötüken Dergisi Muğla İl Temsilciliği Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:01

ÖTÜKEN MUĞLA İL TEMSİLCİLİĞİ AÇIKLIDI

Türkçülük hareketinin öncülerinden Hüseyin Nihal Atsız’ın 1960’lı yıllarda çıkardığı ve Türkçülüğün önemli yayın organlarından olan ve günümüzde Genç Atsızlar tarafından çıkarılan Ötüken Dergisi’nin Muğla Temsilciliği açıldı. Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Kent Çarşısı’ndaki temsilciliğin açılış törenine Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları, Türk Ocakları, Ülkü Ocakları, TÜRKAV başkan ve yetkilileri katıldı. İstiklal Marşı okunmasının ardından Ötüken Dergisi temsilciliği adına konuşan Serhat Aydın, Muğla sınırları içerisinde Türk’e düşman olan her yapının silinmesini, hafızalardan yok edilmesini ve Türklük bilincini yeniden hafızalara, gönüllere ve sokaklara kazımak için kollarını sıvayan Genç Atsızlar olduklarını vurguladı.
Aydın, “Bizler Muğla’da tek Türkçü Teşkilat olmanın gururunu yaşamak ile birlikte Ötüken Dergisi Muğla Temsilciliği’nin Hüseyin Nihal Atsız Beğ’in tavizsiz, dik ve mert duruşundan asla ödün vermeden Muğla’da ‘Türkçülüğün Kalesi’ olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.
Aydın, “Genç Türk Soylu kardeşlerimizin bilgili, kültürlü, okuyan-yazan, bileği, fikri kuvvetli öğrenmeye daima aç vücudunu sağlıklı tutan birer birey olması için canımızı dişimize takarak çalışmalarda bulunacağımızın sözünü veriyoruz. Bizler Atsız’ın Öğrencileri, Başbuğ Atatürk’ün Askerleri ve Tayma’nın ardında Genç Atsızlar’ız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!