10 Şubat 2012 Cuma 12:35


ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 60074
DOLAR 1.7590
EURO 2.3320
€ / $ 1.3251
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Otoyaşam Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Dünyaya kafa tutan Türkler Autoshow’da sizlerle tanışacak

8 Ekim 2008
Murat TOSUN mtosun@hurriyet.com.tr
Dünyaya kafa tutan Türkler Autoshow’da sizlerle tanışacak
Autoshow Fuarı bu yıl motorsporları açısından da sizlere önemli fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Dünyada yaşanan ekonomik kriz yarış iptallerini yaşatmış olsa bile ülkemiz bunların üstesinden başarıyla gelmiş olmanın coşkusunu fuarda yaşayacak. Fuar boyunca ülkemizi dünya arenasında temsil eden pilotlar bağlı oldukları firmaların standlarında imza dağıtacak ve sevenleri ile tanışma fırsatı bulacak. Motorsporları açısından da bir zirve olması beklenen fuarda dünya arenasında ülkemizi temsil eden pilotlar imza günleri de düzenleyecek. Dünyaya meydan okuyan pilotlarla birlikte firmaların motorsporları arenasında başarılar elde ettiği araçları da fuarın yıldızları olacak.

Autoshow fuarı artık start alıyor. Otomotiv sektörü açısından çok önemli olan bugünlerde motorsporları açısından da önemli işler yapılacak. Tüm dünyayı kasıp kavuran otomotiv krizinin motorsporlarını da vurmuş olması dünyada bu tip tanıtımları arka plana iterken ülkemizde ise baş aktörlerden birisi olacak. Bu açıdan tüm motorsporları tutkunlarının yüzünü güldürecek olan fuarda motorsporları açısından da gövde gösterisi yapılacak. En önemli şovları ise ülkemizi dünya arenasında temsil eden pilotlar yapacak. Ford Fiesta Sporting Trophy organizasyonunda ülkemizi temsil eden Ford Türkiye, Avrupa Ralli Şampiyonası’nda ülkemizin adını ikincisin kürsüsüne kadar çıkaran Fiat Motorsporları, WTCC yarışlarında boy gösteren ve son dönemlerde dikkat çeken başarılara imza atan Borusan Otomotiv Motorsport fuarın flaş ekipleri olacak. Bununla birlikte uluslar arası arenada boy gösteren birçok yarış otomobili de fuarda yer alacak.

FORD PİLOTLARI İMZA DAĞITACAK

Ülkemizi Fiesta Sporting Trophy organizasyonunda temsil eden ve tamamen yerli bir ekip olan Ford Türkiye fuarda tam kadro olarak yer alacak. Ülkemizde üretilen Fiesta ST ile Dünya Ralli Şampiyonası’nın altı ayağında boy gösteren ve bu yarışlarda elde ettikleri tecrübelerle ralli otoritelerinin bile dikkatini çeken Ford Türkiye pilotları fuarda imza şov yapacak. Burcu Çetinkaya-Çiçek Güney, Emre Yurdakul-Can Erkal ve Koray Muratoğlu-Levent Özokutucu ikilerinin parkurlarda elde ettiği başarıları paylaşacakları fuarda aynı zamanda onları bu zafere taşıyan Fiesta ST otomobilleri de yer alacak. Bununla birlikte bu takımın oluşmasında büyük bir katkısı olan Takım Direktörü Serdar Bostancı’da fuarda ekibi ile birlikte yer alacak.

AVRUPA İKİNCİSİ FUARDA

Geçtiğimiz sezonu Avrupa Ralli Şampiyonası’nda ikinci sırada tamamlayan Fiat Motorsporları Türkiye ekibi de fuarda yer alacak. Takımın tecrübeli ismi Volkan Işık ve co-pilotu Kaan Özşenler fuarda motorsporları tutkunları ile buluşacak. Takım tarafından kullanılan Fiat Grande Punto Super 2000’de fuarın yıldızlarından biri olacak. Bugüne kadar dünya arenasında ülkemize en önemli başarıları kazandıran Volkan Işık fuarda aynı zamanda motorsporları tutkunlarına eğitim hakkında da önemli bilgiler verecek. Uzun zamandır eğitim üzerine faaliyetlerini sürdüren Volkan Işık ve co-pilotu Kaan Özşenler aynı zamanda hayranlarına imza da dağıtacak. Fuarda takım koordinatörü Koray Kafkas, yıldız pilotlardan Fatih Kara ve Yağız Avcı ile de tanışma fırsatı sunulacak.

WTCC FATİHLERİ

Dünya arenasında mücadele eden ekiplerimiz bununla da sınırlı değil. Dünyanın en önemli motorsporları organizasyonlarından biri olan ve geçtiğimiz senelerde bir ayağının Türkiye’de de düzenlendiği WTCC fatihlerimizde fuarda yer alacak. Borusan çatısı altında WTCC (Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası) yarışlarında boy gösteren ve son yarışlarda elde ettikleri flaş sonuçlarla ülkemizin yüzünü güldüren ekibimizde fuar boyunca motorsporları tutkunları ile birlikte olacak. Fuarda takım tarafından kullanılan ve turkuvaz rengiyle WTCC organizasyonuna ayrı bir hava katan BMW 320 otomobilde yer alacak. Takımla çok önemli başarılara imza atan ve pist yarışlarında ülkemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan İbrahim Okyay’da yer alacak. Ayrıca takıma yeni katılan Aytaç Biter’de fuara renk katacak isimlerden biri olacak.

3 FARKLI KULVARDAYIZ

Bu yıl Türkiye üç farklı kulvarda birden başarı arıyor. Ford, Dünya Ralli Şampiyonası organizasyonunda, Fiat, Avrupa Ralli Şampiyonası’nda ve BMW ise WTCC Şampiyonası’nda boy gösteriyor. her biri kendi kulvarında başarılı sonuçlar elde ederken bu takımı hedeflerine ulaştırma konusunda elinden geleni yapan pilotlarımızla buluşmak gerçekten de ayrı bir keyif olacak. Her biri ile tanışma şansına sahip olunmasından dolayı özellikle fuarın ilk iki gününde bu çok önemli fırsatı kaçırmamak istiyorsanız şimdiden fuardaki yerinizi almanızı tavsiye ediyoruz. Fuarın motorsporları açısından da bu kadar zengin olması aynı zamanda motorsporlarının geleceği açısından da umut verici bir ışığın yeniden yanması anlamına geliyor. Diliyoruz ilerleyen dönemlerde bu sayı daha da artar ve fuarda her kulvarda mücadele eden bir pilotumuzla tanışma fırsatı yakalarız.7
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH