Otoparktaki haraç cinayetinin şüphelileri yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Otoparktaki haraç cinayetinin şüphelileri yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 17:45

Otoparktaki haraç cinayetinin şüphelileri yakalandı

Haberin Devamı

 

Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL, (DHA) Beyoğlu'ndaki bir otoparktan haraç isteme nedeniyle 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Operasyon anı polis kamerası tarafından kaydedildi.
Beyoğlu Kasımpaşa'da 24 Eylül'de bir otoparkı basarak haraç isteyen 4 kişi olumsuz yanıt alınca silahlarını ateşleyerek kaçtı. Olayda otoparkta bulunan Burhan Süer hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlatarak zanlıların kimliğini belirledi. 28 Eylül'de Esenyurt'ta bir adrese düzenlenen operasyonda saldırıyı gerçekleştiren 4 şüpheli ile onlara yardım ve yataklık yapan 1 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin saldırı sonrası otoparktan kaçması güvenlik kameralarına yansırken özel harekat polislerinin düzenlediği operasyon polis kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde daireye giren polisler evde arama yapıyor. Aramalarda olayda kullanılan silah elektrik süpürgesinin içinde bulundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

(FOTOĞRAF)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!