Otomobili çürümeye terk etti

Güncelleme Tarihi:

Otomobili çürümeye terk etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 13:03

Otomobili çürümeye terk etti

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 115 metrelik Güver Uçurumu'na yuvarlanan ve 60 metrede ağaçlara takılı kalan otomobilden kız arkadaşıyla yaralı kurtulan 36 yaşındaki Ümit Altınışık, kurtarılması için 4 bin TL istenen aracını çürümeye terk etti.

Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde aşçılık yapan 36 yaşındaki Ümit Altınışık, 25 Mart 2013 tarihinde kız arkadaşı 32 yaşındaki Neşe Koca ile 34 FUB 86 plakalı otomobiliyle Döşemealtı İlçesi'ndeki Güver Uçurumu'na gezmeye geldi. Uçurumun seyir terasında bir süre manzara seyredip sohbet eden ikili daha sonra dönüşe geçti. Dönüşte Altınışık, stabilize yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil uçuruma yuvarlandı. Otomobil yaklaşık 60 metrede makilik alanda ağaçlara takılı kaldı. Araç içerisinde sıkışan ve yaralanan ikili, cep telefonlarına ulaşamadı. İkilinin düştüğü bölgede kız arkadaşıyla durup manzara seyreden Miraç Köken, yardım çığlıkları üzerine 112'yi aradı. Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri geldi. Kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan ikili, hastanede tedaviye alındı.

OTOMOBİLİ ÇÜRÜMEYE TERK ETTİ

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Ümit Altınışık, otomobilini bulunduğu yerden çıkarmak istedi. Ancak kurtarma operasyonu için 4 bin TL teklif verilince, Altınışık otomobili kaderine terk etti.

Bölgeye gezmeye gidenler, otomobili gördüklerinde itfaiye ve polisi arayarak kaza ihbarında bulunuyor. Pek çok kez ihbar üzerine bölgeye giden itfaiye ve polis ekipleri, kontrol ettikten sonra geri dönüyor. Vatandaşlara kazanın yeni olmadığını da anlatan ekipler, sürücülere de bölgede araç kullanırken dikkatli olmaları uyarısında bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!