Otomobil tutkunları Media Markt’ta buluştu

Güncelleme Tarihi:

Otomobil tutkunları Media Markt’ta buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 00:00

Media Markt, aracının ses sistemine güvenen Ankaralıları Car Hi-Fi gösterisi bünyesinde Forum Etlikte ağırladı. Türkiye’de ilk Ankara’da 2. kez düzenlenen etkinlik kapsamında 3 ayrı kategoride oto ses desibel yarışması yapıldı.

Adaleti sağlamak adına ses donanımlarına göre kategorilendirilen otomobiller arasından kategori birincileri Media Markt’tan birbirinden güzel hediyeler kazandı. Forum Ankara Outlet’in açık otopark alanında Ankaralı otomobil tutkunlarını bir araya getiren etkinlik, modifiye edilmiş araçların katılacağı büyük yarışmanın yanı sıra DJ performansı ve göz alıcı kareografileri ile dans gösterileri gün boyu katılımcılara eğlenceli saatler yaşattı.

Ses sistemleri ile ilgili önde gelen markaların, stand kurarak uzmanlar tarafından ürünler hakkında bilgi verdiği ve ses sistemleri ile modifiye edilmiş 50’ye yakın aracın sergilendiği Media Markt Car Hi-Fi Show’da, ayrıca katılımcı firmalar da sürpriz hediyeler dağıttı. Firma yetkilileri, Car Hi-Fi Show’un Ankaralı otomobil tutkunlarından beklenen ilgiyi gördüğünü belirtti ve etkinliği seneye de düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!