Otomobil köprü inşaatı çukuruna uçtu: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Otomobil köprü inşaatı çukuruna uçtu: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 12:36

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde sabaha karşı sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, uyarı levhalarına çarptıktan sonra köprü inşaatı için açılan yaklaşık 20 metrelik çukura düştü. Araçta bulunan 3 kişi yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kaza, Ankara’nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında Konya karayolu Karaoğlan Mahallesi köprülü inşaat kavşağında sabaha karşı meydana geldi. Konya’dan Ankara yönüne giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 DU 1886 plakalı hafif ticari araç, önce uyarı levhalarına çarptı, ardından yaklaşık 20 metre derinliğindeki köprü inşaatının çukuruna düştü. Karanlık olduğu için kazayı kimse görmedi.

Otomobil köprü inşaatı çukuruna uçtu: 3 ölü


SABAH GELEN İŞÇİLER GÖRDÜ

Sabah köprü inşaatına gelen işçiler, kazayı görerek jandarmaya haber verdi. Kaza yerine jandarma, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan Burak Okuşoğlu (22) ve İdris Küçük (19) ile kimliği belirlenemeyen bir kadın yaşamını yitirdi. Otomobilin sahibinin ise Kırklareli nüfusuna kayıtlı Saadet Okuşoğlu olduğu tespit edildi. Köprü inşaatı çukuruna düşen otomobil çekici ile kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil köprü inşaatı çukuruna uçtu: 3 ölü


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!