Otomobil Kelkit Çayı'na uçtu: Aynı aileden 2 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil Kelkit Çayına uçtu: Aynı aileden 2 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 12:37

Otomobil Kelkit Çayı'na uçtu: Aynı aileden 2 ölü, 3 yaralı

Haberin Devamı

Mustafa TURAPOĞLU/NİKSAR(Tokat), (DHA)- TOKAT'ın Niksar İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin Kelkit Çayı'na uçması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Otomobil, ekiplerin sabaha kadar süren çalışmasıyla bulunurken, yaralı halde saatlerce kurtarılmayı bekleyen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, gece yarısı Niksar İlçesi yakınlarında meydana geldi. Artvin'den Kocaeli'nin Gebze İlçesine gitmek için 42 yaşındaki Seçkin Billor yönetimindeki 41 NP 760 plakalı otomobil ile kardeşi İsmail Billor ve yakınları da başka bir otomobille yola çıktı. İki araç Niksar yakınlarında bir tesiste mola vermeyi kararlaştırdı. Önden giderek tesise ulaşan İsmail Billor kendisini izleyen ağabeyinin otomobilinin bir süre gelmemesi üzerine endişeye kapılarak polisi arayarak yardım istedi.
Bunun üzerine bölgeye polis, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saat 08.45'e kadar bölgede ekipler arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin Kelkit Çayı yatağına uçtuğu görüldü. Sevk edilen ekipler araçta bulunan sürücü Seçkin Billor ile kızı 14 yaşındaki Seçil Billor'un öldüğünü, kenara savrulan anne 42 yaşındaki Mülkiye, çocukları Muhammet Ali ve Hatice Billor'un ise, yaralı olduğunu belirledi. Yaralılar, yapılan ilk müdahale ardından Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına  alındı. Araçta bulunan cesetler, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 
Otomobilin Reşadiye-Niksar ilçeleri arasında yolun sol tarafındaki istinat duvarına çarptıktan sonra savrularak Kelkit Çayı'na uçtuğu belirlendi.  Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!