Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 11:31

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/YAHŞİHAN(Kırıkkale), DHA)- KIRIKKALE'nin Yahşihan ilçesindeki kavşakta 13 Eylül 2017 tarihinde otomobil ile çarpıştıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören motosiklet sürücüsü Çetin Koçdoğan kurtarılamayıp, hayatını kaybetti. Kazada, ehliyeti ve kaskı bulunmayan, üzerinde sürücü ile 2 kişinin bulunduğu motosikletin çarpışmıştı. Kazada, motosiklette bulunan ve sürücüsü ağır olmak üzere 2 kişi yaralanmıştı. . 
Kaza, Kırıkkale"ye bağlı Yahşihan ilçesinin Cumhuriyet Caddesi'ndeki Şehit Osman Öden kavşağı'nda 13 Eylül 2017 tarihinde akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelmişti. Serdar Kocabey'in kullandığı 06 AS 8754 plakalı otomobil ile Çetin Koçdoğan yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet sürücüsü Koçdoğan ile arkasında bulunan kasksız Ali Osman Koçdoğan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Motosiklet sürücüsü Koçdoğan'ın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp can verdi.
Çetin Koçdoğan ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Bir haftadır umutla bekleyen Koçdoğan'ın ailesi, ölüm haberiyle yıkıldı. Talihsiz gencin cenazesi hastaneden alınarak ilçeye getirildi. Kocdoğan'ın cenazesi, Yahşihan Çarşı Camii'nde kılınan namazın ardından aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına Koçdoğan ailesinin yakınları, ilçe yöneticileri, Çetin'in okul arkadaşları öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı  
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!