15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? Köprü kapalı mı?

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuzda otobüsler ücretsiz mi Köprü kapalı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 10:01

Köprü kapalı mı sorusu, iki yaka arasında geçiş yapacak olan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ederken, 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi sorusu da sorgulanmaya devam ediyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde gerçekleştirilecek olan etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanan otobüsler ücretsiz mi sorusu yanıt buldu. Peki, 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi? Köprü kapalı mı olacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi sorusu, bugün ulaşımını sağlayacak milyonlarca kişinin merak ettiği konular arasında yer aldı. Bugün içerisinde ulaşımını sağlamak isteyen vatandaşların yönelttiği 15 Temmuz'da köprü kapalı mı olacak sorusu da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, köprü kapalı mı olacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

BUGÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 15 Temmuz saat 06.00'dan 17 Temmuz saat 06.00'ya kadar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

Ankara'da EGO otobüsleri, metro ve Ankaray, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, halkın anma etkinliklerine rahat katılım sağlayabilmeleri için ücretsiz olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisinden alınan karar çerçevesinde, 15 Temmuz öğle 12.00'den, 16 Temmuz saat 12.00'ye kadar EGO otobüsleri, metro ve Ankaray, 24 saat boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak.

Haberin Devamı

KÖPRÜ KAPALI MI?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılması planlanan etkinlikler kapsamında köprünün dün gece  02.00'da kapatılacağı açıklanmıştı. Ancak köprünün kapatılma saatiyle ilgili değişikliğe gidildi. Köprünün bugün saat 12.00'da çift yönlü olarak kapatılacağı belirtilirken, köprünün kapalı olması nedeniyle Metrobüs seferlerine yeni düzenleme getirildi. İstanbul da metrosu cumartesi ve Pazar günleri 24 saat hizmet verecek.

BAKMADAN GEÇME!