Otobüsle yolculuk yapıyorduk

RUMUZ: DAŞ

Rüyamda üniversiteden beş arkadaş otobüsteyiz. Elimde ufak bir poşette bulgur var. Hepimizin üzerinde baştan aşağı beyaz elbiseler var.

YORUM: Rüyada yapılan yolculuk, hayat yolumuzu; o sırada içerisinde bulunulan durum ise, o günlerde yaşantımızda hakim olan olay ve duyguları simgeler. Otobüsle ve arkadaşlarınızla yolculuk ediyor olmanız, şu günlerde içerisinde bulunduğunuz ortak bir girişime veya ekip çalışmasına işaret ediyor olabilir ya da birlikte ortak bir kaderi paylaştığınızı veya paylaşacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum rüyanıza otobüs yolculuğu olarak yansımıştır.

Bulgur, gerçek yaşamınızda hepinizi ilgilendiren bu ortak durumun, hepinize bolluk ve bereket getireceğine olan inancınızı, beyaz elbiseler ise bu beklenti içerisinde olmanızın en büyük sebebinin, temiz kalpli ve kirlenmemiş kişiler olmanıza ya da bu şekilde bir dostluk ilişkisi içerisinde olmanıza olan inancınız olduğunu gösteriyor.

Heyecanlı, umutlu ve temiz gençler olmalısınız, umarım tüm dilekleriniz gerçek olur.

Bıçak yarasının anlamı ne

RUMUZ: YAĞMUR

Son günlerde rüyalarımda, birilerinin başka birilerini ya arkadan bıçakladığını ya bıçakla boydan boya yardığını ya da silahla vurduklarını görüyorum.

YORUM: Rüyanız son günlerde uğradığınız ihanetleri, hayal kırıklıklarını ve güveninizi suistimal eden ve sizi gerçek anlamda yaralayan kişileri ve olayları gösteriyor olmalı. Genel anlamı ile de dünyanın düştüğü hal hakkındaki düşüncelerinizin bir yansıması olabilir.

Annemin gözleri kapanmıştı

RUMUZ: KOLTUK

Rüyamda, ölen annemi üçlü koltukta uzanmış vaziyette, yalnız bir gözü morarmış ve şişmiş olarak gördüm. Konuşmuyordu. Çevreden bir ses duydum "Moraran gözü kör olabilir" diye. Yorumunu çok merak ediyorum.

YORUM: Son günlerde anneniz ile ilgili konularda endişelendiğiniz oldu mu bilmiyorum ama, rüyanız annenizin şiddete uğrama veya hastalanma (mikrop kapması, şeker, uzak, yakın görme kusuru vb. çoğaltılabilir) durumu ya da olasılığı nedeniyle hissettiğiniz kaygıları yansıtıyor olabilir veya annenizin bazı olaylar karşısında bir gözünü kapatıp hareket ettiğini (bazı olayların farkında olmamak veya görmezden gelmek vb.) düşünüyorsanız, rüyanız bu durumla ilgilidir.
Yazarın Tüm Yazıları