Otobüs ve servisçilerden bulvar protestosu

Güncelleme Tarihi:

Otobüs ve servisçilerden bulvar protestosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2015 01:15

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası ile Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’na bağlı üyeler, Ankara Bulvarı’nın trafiğe kapatılması kararını protesto etti.

Haberin Devamı

Otobüs ve servislerin önüne “Ankara Bulvarı’nın kapatılmasına karşıyız” “Ankara Bulvarı trafiğe kapatılamaz” pankartları asan üyeler, konvoy halinde Ulus’tan Kızılay’a geldi. Konvoyda yer alan ilk otobüsün direksiyonuna geçen Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş, oda önünde yaptığı açıklamada, “Kendimiz için burada değiliz, kentimiz için buradayız, şehrimizi seviyoruz” dedi. Dava açan meslek odalarının ideolojik davrandıklarını savunan Soydaş şöyle konuştu:

ÖNERİNİZ VAR MI?

“Biz de meslek odasıyız ve asıl görevimizin üyelerimizin sorunlarını çözmek ve şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunun bilincindeyiz. Bizler buraya kendi menfaatlerimiz için değil kentimizin menfaatleri için geldik. Daha önceki yıllarda da bu odalar Mithatpaşa Köprüsü, Akay Kavşağı gibi trafiği rahatlatan projeleri de mahkemeye verdiler. Merak ettiğimiz şu; her projeyi mahkemeye veriyorsunuz anladık da itiraz ettiğiniz projelere alternatif bir öneriniz var mı? Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası’nı yönetenler; sürücülerin ve yolcularımızın trafikteki rahatlığına dokunmayın artık. Bu şehre yapılan güzel şeylere dokunmayın. İdeolojik nedenlerle huzurumuza dokunmayın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!