Otobüs şoförlerinin AŞTİ garajı isyanı

Güncelleme Tarihi:

Otobüs şoförlerinin AŞTİ garajı isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2008 00:00

Büyükşehir Belediyesince izinleri yenilenmediği için AŞTİ’ye giremeyen otobüs işletmecileri isyan etti. İşletmecilerle zabıta arasında arbede çıktı.

ETLİK Garajı’ndaki otobüs işletmecileri, Büyükşehir Belediyesince izinleri yenilenmediği için garaja giremediklerini ve çalışabilecekleri yeni bir yer göstermediğini iddia ettiler.

CADDEDE İNDİRİYORLAR

Garaj önünde toplanan işletmeciler adına açıklama yapan Sinan Yılmaz, Ankara’nın ilçelerine hizmet veren otobüslerindeki yolcuları, gerekli izin verilmediği için garaj yerine caddelerde indirdiklerini öne sürdü. Yılmaz, "Otobüslerimiz AŞTİ’ye giremiyor. 27 kişilik araçlarla AŞTİ’ye girmek için 60 YTL istiyorlar. Ben 5-10 YTL’den akşama kadar 30 yolcu ancak taşıyorum. Vergimizi ödüyoruz. Biz yer istiyoruz" dedi. Bu arada açıklamadan sonra, bir otobüsü garaja sokmaya çalışan işletmecilerle zabıta ekipleri arasında tartışma yaşandı.

Dikmen’de şüpheli paket korkuttu

DİKMEN Caddesi’ndeki bir banka şubesinin yanında kuşkulu bir paket bulunduğu ihbarı üzerine polis, güvenlik önlemi alarak, caddenin bir bölümünü trafiğe kapattı. İmha ekipleri, şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Paketten, yazıcı kartuşu çıktığı bildirildi.

Gölbaşı’nda kapkaç

ANKARA’nın Gölbaşı İlçesi, Ankara Caddesi üzerinde park eden 06 BG 0655 plakalı otomobilin yan camını kıran kapkaççı, önde bulunan el çantasını alarak kaçtı. İlçede öğle saatlerinde en işlek cadde olan Ankara Caddesi’nde meydana gelen olayda, görgü tanığı bulunmazken, polis aracın camını kırarak kaçan zanlıyı arıyor. Otomobil sahibi çantasında para olmadığı sadece çeşitli evrakların bulunduğunu belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!