Otizmli çocuklar için mücevherli alışveriş şenliği

Güncelleme Tarihi:

Otizmli çocuklar için mücevherli alışveriş şenliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 23:04

OTİZMLİ çocuklara yönelik 10 yıldır faaliyet gösteren Tohum Otizm Vakfı’nın 10’uncu kez düzenlediği yılbaşı alışveriş şenliği 22 ve 23 Kasım’da Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de yapılacak.

Haberin Devamı

İsteyen herkesin bilet alarak ziyaret edebileceği alışveriş şenliğinde yeni yıl öncesi hediye alanlar aynı zamanda otizmli çocukların eğitimine de katkıda bulunacak.

Saat 10.00–21.00 arasındaki alışveriş şenliğiyle vakfın otizmli çocuklar yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak hedefleniyor. Ziyaretçiler takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, mücevherden kozmetiğe, aksesuvar, çiçek, resim sanatı ve antika 100’den fazla hediyeyi satın alabilecek. Etkinlikte hazırlanan sürprizlerden biri de 10’uncu yıl için, içinde özel tasarım mücevherin de olduğu 10 özel hediye çekilişi olacak. Mete Boybeyi tarafından tasarımı özel olarak yapılarak Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanan 45 bin lira değerindeki zümrüt küpe de Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nin şanslı ziyaretçisini bekliyor. Boybeyi, “Umarım otizm çocukların eğitimi için bir katkımız olur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!