Otizmli çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Otizmli çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 12:59

Otizmli çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)- ÜMRANİYE Belediyesi’nin düzenlediği 2.Geleneksel Bahar Şenliği'nde zihinsel engelli ve otizmli çocuklar için mezuniyet töreni yapıldı.

Normal eğitim hizmetlerinden yararlanamayan 0-18 yaş grubundaki özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara hizmet vermek adına kurulmuş olan Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde mezuniyet töreni dolayısıyla pilav günü ve kermes düzenlendi. Gerçekleştirilen programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın eşi Saliha Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ile Sibel Şenocak, okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın eşi Saliha Can,  “Bu okul özel bir okul. Bu okulda evladı olan bütün veliler de bana göre çok özeldir. Allah onlardan razı olsun. Zihinsel engelli ve otizmli çocukların anne ve babalarını seçilmiş insanlar olarak görüyorum. Kendilerine emanet edilmiş bir evladı yetiştirebilen sabırlı ve elleri öpülecek insanlar, gül gibi insanlar yetiştirmişsiniz, bize tahammülü sabrı ve kaderin getirebileceği her şeye sabırlı olmayı öğreten insanlarsınız” dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!