Otelde yatağının üstünde bulduğu not kabusu oldu

Güncelleme Tarihi:

Otelde yatağının üstünde bulduğu not kabusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 09:51

Otel odaları bizden önce kalan misafirlerin anılarını taşıyan yerler olmaktan öteye gidebiliyor. Otel odanızda sizden önce kalan biri tedirgin edici bir not bırakmışsa, onu bulduğunuzda ne yaparsınız? Genç bir adam konakladığı otelde hiç beklemediği bir not buldu!

Haberin Devamı

ABD'de bir blog yazarı, Amerikan futbolu liginde önemli bir maçı izlemek üzere, organizasyona sponsorluk eden bir otelde konakladı. Eşyalarını yerleştiren maçı izleyen ve sonrasında gece yatmak üzere odasına dönen genç adam yatağı açtığında bir notla karşılaştı.

Otelde yatağının üstünde bulduğu not kabusu oldu

Dünyaca ünlü bir oteller zincirine bağlı tesiste kaldığı için başına böyle bir şeyin gelmesini pek mümkün görmeyen genç blog yazarı, notu okuduktan sonra o odada daha fazla kalamayacağını anlamıştı. Notta: "Eğer bunu okuyorsan, oda servisi nevresimleri değiştirmemiş demektir!" yazıyordu. Notun fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan genç adam oteli o gece terk ettiğini ve bir daha başka bir otelde kalıp kalmayacağı konusunda emin olmadığını yazdı. Söz konusu işletmeden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!