Otantik pazaryeri açıldı

Güncelleme Tarihi:

Otantik pazaryeri açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 16:56

Otantik pazaryeri açıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi İlçesi Gerzele Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların referanduma katılarak yapımına karar verdiği otantik pazaryeri hizmet vermeye başladı.

Merkezefendi Belediyesi'nin Gerzele Mahallesi'nde inşaatını tamamladığı otantik pazaryerinde, üreticilerin ürettikleri ürünler doğrudan satışa sunulacak. Otantik pazaryeri, çarşamba ve cumartesi günleri açılacak. AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hizmete giren pazaryerini gezip, satıcılarla sohbet etti, sergileri gezdi ve ilk alışverişi yaptı.

Başkan Subaşıoğlu, otantik pazaryerine mahallede yaşayan halkın oylarıyla karar verdiklerini belirterek, "Gerzele Mahallesi'ne kazandırdığımız otantik pazaryeri hizmete girdi. Artık vatandaşlarımız her çarşamba ve cumartesi doğrudan üreticinin kendi ürünleri olan meyve ve sebzeleri buradan aracı olmadan satın alabilecek. Vatandaşlarımızın otantik pazaryerine yoğun ilgi gösterdiğine de bugün şahit olduk. Biz de alışverişimizi buradan yaptık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Mayıs ayında Gerzele Mahallesi'nde referandum yapılmış, inşaatı tamamlanan tesisin kütüphane ya da pazaryeri olması konusunda görüşleri alınmıştı. Referandumdan çıkan karar sonucu tesisin otantik pazaryeri olmasına karar verilmişti.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!